ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred χορηγός στο 2ο Family Business Forum της KPMG – κερδίστε προσκλήσεις!

Η KPMG μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περυσινή εκδήλωση, διοργανώνει το 2ο Φόρουμ Οικογενειακών Επιχειρήσεων, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες, μετόχους & μέλη διοικητικού συμβουλίου και στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων.

Οι ομιλητές θα συζητήσουν και θα αναλύσουν τα «φλέγοντα» ζητήματα για τις οικογενειακές επιχειρήσεις και για τις επιχειρήσεις οικογενειακής ιδιοκτησίας, ενώ θα παρουσιάσουν τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές επιχειρηματικές τάσεις, όπως Governance, Succession Planning Next Generation, Growth, Assurance και Exit Strategies.

Η Edenred, πιστός υποστηρικτής της KPMG, συμμετέχει ως χορηγός της εκδήλωσης και δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να παρακολουθήσουν το Φόρουμ από κοντά!

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, αρκεί να είστε follower της σελίδας μας στο LinkedIn, και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ, στέλνοντας μας email με τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, Εταιρεία, Email & Τηλέφωνο επικοινωνίας) μέχρι την Τρίτη 05 Απριλίου 2016.

Το συνέδριο πραγματοποιείται την Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 στo Divani Caravel – επιλέξτε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης!

Ο διαγωνισμός έληξε! Οι 07 τυχεροί που κερδίζουν από μία πρόκληση είναι:

  1. Ευαγγελία ΚασάπηΑνεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
  2. Μαρδάνης Δημήτριος, Μαρδάνη Β. & ΣΙΑ ΕΕ.
  3. Πέτρος Γιάχος, Π. ΓΙΑΧΟΣ - Θ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΕ
  4. Κωνσταντινος ΣτελλούδηςHuman Factor
  5. Φώτης Ρήγας, Human Factor
  6. Κωνσταντίνος Βέϊκος, Ελληνική Ανυψωτική
  7. Κώστας Παπαδημητρίου, Kaican Hellas