ΕΛΛΑΔΑ

Ο Bertrand Dumazy διορίζεται Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Edenred διεθνώς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Edenred ανακοινώνει τον διορισμό του Bertrand Dumazy ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου διεθνώς.

Με τίτλους σπουδών από το ESCP Europe και το Harvard Business School, ο Bertrand Dumazy έχει ακολουθήσει μία σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία σε εταιρείες όπως οι Bain & Company, Neopost, και Deutsch.
Το 2012, εντάχθηκε στην ομάδα Materis, μέρος του επενδυτικού ταμείου Wendel, ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cromology, παγκόσμιας παρουσίας στον τομέα των διακοσμητικών χρωμάτων.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, ο Bertrand Dumazy ανέπτυξε σημαντικές πρωτοβουλίες για να ενισχύσει τις πωλήσεις, την καινοτομία και την κερδοφορία της Cromology, στην οποία έγινε διευθύνων σύμβουλος.

Bertrand DumazyΟ Bertrand Dumazy δήλωσε «πολύ ενθουσιασμένος με την ένταξή μου στην Edenred και την υποστήριξη της ψηφιακής της ανάπτυξης και των φιλοδοξιών του Ομίλου αναφορικά με την καινοτομία και την περαιτέρω γεωγραφική επέκταση. Με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα εργαστούμε μαζί σύντομα για να χτίσουμε τις μελλοντικές επιτυχίες του Ομίλου. Η Edenred έχει πολλά προσόντα και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης."

Επιλέξτε εδώ για να δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Edenred

Ο Bertrand Dumazy δήλωσε «πολύ ενθουσιασμένος με την ένταξή μου στην Edenred και την υποστήριξη της ψηφιακής της ανάπτυξης και των φιλοδοξιών του Ομίλου αναφορικά με την καινοτομία και την περαιτέρω γεωγραφική επέκταση. Με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα εργαστούμε μαζί σύντομα για να χτίσουμε τις μελλοντικές επιτυχίες του Ομίλου. Η Edenred έχει πολλά προσόντα και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης."

Επιλέξτε εδώ για να δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Edenred