ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα: Edenred-Ipsos Barometer 2015 / Τα αποτελέσματα

Από το 2004, η Edenred διεξάγει κάθε χρόνο το «βαρόμετρο», μία έρευνα σχετικά με τις αντιλήψεις και τις επαγγελματικές προσδοκίες των εργαζομένων. Ο στόχος της έρευνας είναι να αναλύσει με ακρίβεια πώς οι εργαζόμενοι στην Edenred αντιλαμβάνονται τις συνθήκες εργασίας τους.

Η έρευνα ξεκίνησε στη Γαλλία και στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πάνω από 85.000 εργαζόμενοι έχουν ήδη ερωτηθεί.

Η φετινή 10η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 13,600 εργαζόμενοι σε 14 Ευρωπαϊκές χώρες, ανέδειξε 4 διαφορετικά «εργασιακά προφίλ» - δείτε εδώ το σχετικό infographic!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στην Ευρώπη συμφωνεί ότι η ψηφιακή επανάσταση είναι ήδη σε εξέλιξη – η πρόκληση λοιπόν για τις εταιρείες είναι να εφαρμόσουν τις σωστές πολιτικές ώστε αυτή η επανάσταση να αποτελέσει οδηγό για τη βελτίωση της εργασιακής ευημερίας.

Επιλέξτε εδώ για να δείτε ένα infographicμε τα συνοπτικά ευρήματα της έρευνάς μας – και εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Edenred-Ipsos Barometer 2015!