ΕΛΛΑΔΑ

Στην Edenred είμαστε περήφανοι για τις αξίες μας!

Στην Edenred, οι αξίες μας αποτελούν έκφραση της προσωπικότητας και των βασικών γνωρισμάτων του Ομίλου μας και καθορίζουν ποιοί είμαστε!

Οι αξίες μας, οι αρχές μας, τα πιστεύω μας, βρίσκονται παντού μέσα στην Edenred και εκτείνονται πέρα από εμπορικά σήματα, δραστηριότητες και κουλτούρες!

Οι αξίες μας, που μας εκφράζουν και μας καθοδηγούν σε κάθε μας βήμα, συνοψίζονται στις κάτωθι :

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ

Το επιχειρηματικό πνεύμα είναι μια ισχυρή κινητήρια δύναμη πίσω από την ανάπτυξη της Edenred. Προωθεί τη θέληση να γινόμαστε πιο δυνατοί, την κοινή λογική, την ευστροφία και την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο. Εκφράζεται ελεύθερα στο περιβάλλον μας, όπου η πρωτοβουλία, η προσπάθεια και η μάθηση είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενες ως βασικές αρετές.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η ικανότητα του Ομίλου να καινοτομεί, επιτρέπει τη συνεχή ανάπτυξη καινούργιων και διαφορετικών ιδεών. Το να αφουγκραζόμαστε – και να ανταποκρινόμαστε – στις τάσεις και νέες ανάγκες είναι θεμελιώδες στοιχείο στην επιχειρηματική μας πολιτική. Οι εργαζόμενοί μας ενθαρρύνονται να εκφράσουν τις ιδέες τους για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε ή να καινοτομήσουμε.

ΕΠΙΔΟΣΗ

Η συνεχής μας προσπάθεια για σωστή επίδοση είναι κρίσιμη για την επιτυχία μας. Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν τους σημαντικότερους πρεσβευτές αυτής της αξίας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

 

ΑΠΛΟΤΗΤΑ

Η απλότητα είναι ο κοινός παρονομαστής όλων των λύσεων της Edenred. Οι σχέσεις μεταξύ του Ομίλου και όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είναι απλές, άμεσες και φιλικές.

 

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΙΑ

Η ανάγκη του «να μοιραζόμαστε» είναι αισθητή κάθε μέρα στην Edenred: ανταλλαγή δεξιοτήτων, εμπειριών, απόψεων και αλληλεγγύης, μεταξύ των εργαζομένων ή με τους συνεργάτες εκτός εταιρείας.