ΕΛΛΑΔΑ

Πιστοποίηση INVESTOR IN PEOPLE στην Edenred

Για 3η συνεχόμενη φορά απονεμήθηκε στην Edenred η πιστοποίηση INVESTOR IN PEOPLE. 

Πιστοποίηση INVESTOR IN PEOPLE στην Edenred

Για 3η συνεχόμενη φορά απονεμήθηκε στην Edenred η πιστοποίηση INVESTOR IN PEOPLE. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση η οποία αφορά στην ποιότητα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.

Το σχετικό βραβείο, απονεμήθηκε στο πλαίσιο της απονομής των διακρίσεων στη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2016» που διοργάνωσε στις 23 Νοεμβρίου η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). 

Ο κος. Ιωάννης Κολοβός, Γενικός Διευθυντής της Edenred δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η απονομή της πιστοποίησης INVESTOR IN PEOPLE για 3η φορά αποδεικνύει την έμπρακτη δέσμευση της εταιρείας για τα πλέον ποιοτικά standards στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού».

Σχετικά με το Πρότυπο INVESTOR IN PEOPLE

Το INVESTOR IN PEOPLE είναι το πρώτο και σημαντικότερο διεθνές πρότυπο αξιολόγησης της ποιότητας στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Ξεκίνησε το 1991 και αξιολογεί δεκάδες χιλιάδες οργανισμούς σε 75 χώρες. Εστιάζει στον τρόπο που οι οργανισμοί αξιοποιούν και αναδεικνύουν το ρόλο των ανθρώπων τους προκειμένου να επιτύχουν βιώσιμα αποτελέσματα και λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως: οι νέες τάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, oι δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού και οι δομές της κάθε επιχείρησης.

Περισσότερα για το εν λόγω διεθνές Πρότυπο πιστοποίησης μπορείτε να δείτε εδώ: www.investorsinpeople.com

Εκ  μέρους της Edenred την πιστοποίηση παρέλαβε η κ. Δήμητρα Λύκου, Customer Service Supervisor