ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred επίσημος συνεργάτης της ευρωπαϊκής εκστρατείας Healthy Workplaces

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να διορίσει την Edenred ως επίσημο συνεργάτη της ευρωπαϊκής εκστρατείας Healthy Workplaces.Η εκστρατεία υλοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες και έχει αναγνωριστεί ως η μεγαλύτερη εκστρατεία εργασιακής υγείας και ασφάλειας (Occupational Safety and Health) στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του 2015, η εκστρατεία θα έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της προώθησης της ευημερίας, την πρόληψη του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων στο χώρο εργασίας.

Η εκστρατεία αυτή αποτελεί για την Edenred μία πολύτιμη αναγνώριση της συνεισφοράς και δέσμευσης της στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ευημερίας των εργαζομένων, καθώς και της εργασιακής τους αποδοτικότητας.

«Η αποστολή της Edenred συνίσταται στη διευκόλυνση της ζωής των εργαζομένων», δήλωσε ο Jacques Stern, Πρόεδρος και CEO της Edenred παγκοσμίως.«Η Edenred έχει δεσμευθεί να προωθεί την υγεία στον χώρο εργασίας και την πρόληψη των ψυχοκοινωνικών κινδύνων και του άγχους. Τα δύο αυτά στοιχεία είναι βασικά για την ευημερία των εργαζόμενων αλλά και για τη συνολική απόδοση της κοινωνίας

Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την εκστρατεία Healthy Workplaces, μπείτε στο https://www.healthy-workplaces.eu/en και μάθετε περισσότερα!