ΕΛΛΑΔΑ

Ticket On the Go: Η εφαρμογή της Edenred που φέρνει όλα τα συμβεβλημένα καταστήματα στο κινητό σας!

Το δίκτυο συμβεβλημένων επιχειρήσεων της Edenred μεγαλώνει συνεχώς – βρείτε και εσείς όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα με το Ticket On the Go, την εφαρμογή της Edenred που χιλιάδες χρήστες έχουν ήδη εγκαταστήσει στο smartphone τους!

Ticket on the Go Απλό και εύχρηστο, το Ticket On the Go, θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάστημα της προτίμησης σας – η διαδικασία είναι πολύ απλή!

Επιλέξτε το δίκτυο καταστημάτων που θέλετε να δείτε, και στη συνέχεια το «Κοντά μου» προκειμένου να δείτε όλα τα συμβεβλημένα καταστήματα που βρίσκονται εντός της ακτίνας που έχετε ήδη ορίσει. Εναλλακτικά, υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης βάσει διαθέσιμων παραμέτρων (Νομός, Πόλη, Περιοχή, Κατηγορία) για ακόμα πιο στοχευμένη αναζήτηση. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να δει τα αποτελέσματα σε μορφή λίστας ή σε χάρτη, βλέποντας έτσι και την απόσταση του εκάστοτε σημείου σε σχέση με τη θέση του.

Ειδικά για τους κατόχους Ticket Restaurant, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να δουν ποιά από τα καταστήματα παρέχουν επιπλέον προσφορές μέσω της ειδικής πλατφόρμας Beneficio Club!

Για να δείτε και εσείς όλες τις προσφορές, αλλά και για το πλήρες δίκτυο καταστημάτων Ticket Restaurant® κατεβάστε δωρεάν στο smartphone σας την εφαρμογή Ticket On the Go για iOS & Android!