ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred βραβεύεται στα Grands Prix de la Transparence (Βραβεία Διαφάνειας)

Κάθε χρόνο, τα Βραβεία Διαφάνειας αναγνωρίζουν την ποιότητα της επικοινωνίας και των πληροφοριών που δημοσιεύονται από τις γαλλικές εταιρείες που είναι εισηγμένες στον Δείκτη SBF120 του Γαλλικού Χρηματιστήριου. Στις 7 Οκτωβρίου 2014, ο Όμιλος της Edenred ξεχώρισε στη κατηγορία "CAC Large 60", πετυχαίνοντας έτσι μία ακόμη σημαντική διάκριση!

Στην 5η διοργάνωση τους, τα Βραβεία Διαφάνειας επιβράβευσαν την Edenred για την ποιότητα των οικονομικών της επικοινωνιών. Ο Όμιλος της Edenred ήταν υποψήφιος σε 4 διαφορετικές κατηγορίες, και παρέλαβε το βραβείο «CACLarge 60», δίνοντας στην εταιρεία προβάδισμα έναντι άλλων, μεγάλων εταιρειών που ήταν επίσης υποψήφιες για αυτό το βραβείο.

Σε όλα τα έγγραφα και μέσα που υποβλήθηκαν για αξιολόγηση, η Edenred ξεχώρισε με διαφορά από τους υπόλοιπους υποψήφιους. Το βραβείο αυτό υπογραμμίζει τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Όμιλο όσον αφορά την προσβασιμότητα, την ακρίβεια, τη συγκρισιμότητα και τη διαθεσιμότητα των χρηματοοικονομικών πληροφοριών της.

Αυτή η νέα μας βράβευση είναι μια αξιοσημείωτη επίδοση που κατέστη δυνατή χάρη στην ομάδα Χρηματοοικονομικών Επικοινωνιών που ήταν παρούσα μαζί με τον Jacques Stern (Edenred Chairman & CEO), κατά την τελετή απονομής των βραβείων, καθώς και στην συνεισφορά των Οικονομικών, Νομικών, CSR και HR τμημάτων της Edenred.