ΕΛΛΑΔΑ

Edenred Best Workplaces

Η ετήσια έρευνα Best Workplaces, για την επιλογή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, διοργανώνεται τα τελευταία 9 χρόνια στην Ελλάδα από το Great Place to Work Institute Hellas.

Σε αυτή την έρευνα συμμετείχε και η Edenred, αποτιμώντας το δικό της εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές που εφαρμόζει και διακρίθηκε για την προσήλωσή της στους ανθρώπους της, ως μία από τις 5 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία 20 έως 49 εργαζόμενοι! Η αναγνώριση αυτή είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε. Οι άνθρωποί της, απέδειξαν για μία ακόμη φορά, πως προσηλωμένοι στους στόχους τους, γεμάτοι ενέργεια και πίστη στις δυνατότητές τους, μπορούν να νιώθουν περηφάνια για τη δουλειά τους και συνεχώς να αναπτύσσουν νέες λύσεις για τους συνεργάτες τους.

Η Edenred προσπαθεί πάντα για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που παρέχει ασφάλεια στους εργαζομένους, που διαπνέεται από αίσθημα δικαίου και είναι προσανατολισμένο τόσο στη συμμετοχή, όσο και στην ανάπτυξή τους, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο των αρχών και των αξιών της.

Η διάκριση και βράβευση της εταιρείας, τονώνει το αίσθημα υπερηφάνειας των εργαζομένων και αποδεικνύει πως η Edenred βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Edenred, κος. Ιωάννης Κολοβός δήλωσε: Για εμάς, όλη αυτή η διαδικασία ήταν πολύ σημαντική. Το γεγονός πως διακριθήκαμε μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Στην Edenred, οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή του εργαζόμενου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την αποδοτικότητα των εταιρειών. Αυτή η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία ξεκινάει από εμάς τους ίδιους, από τους δικούς μας ανθρώπους, το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας!