Επικοινωνία
Αρχική

Μαζί στις αγορές με Ticket Compliments®

Τα Ticket Compliments® είναι οι μοναδικές multibrand δωροεπιταγές στην Ελλάδα, με περισσότερα από 2.200 συμβεβλημένα καταστήματα. Ο κάτοχος τους μπορεί να τις χρησιμοποιήσει όπου και όποτε θέλει, για να αγοράσει αυτό ακριβώς που επιθυμεί!
   
Τα Ticket Compliments® είναι ιδανικά για επιβράβευση, τόσο των εσωτερικών, όσο και των εξωτερικών συνεργατών, αλλά και ως εργαλείο παρότρυνσης για τη συμμετοχή καταναλωτών σε προωθητικά προγράμματα στις below the line ενέργειες σας.

Με τα Ticket Compliments® έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να προσωποποιήσετε την επιβράβευση,  ώστε να προσαρμόζεται  στο ύφος και μήνυμα της εκάστοτε προωθητικής σας ενέργειας.

Σε προωθητικές ενέργειες όπου το δώρο παίζει τις περισσότερες φορές σημαντικό ρόλο, επιλέξτε δωροεπιταγές Ticket Compliments® και γνωρίστε το απόλυτο εργαλείο επιβράβευσης!     
 

Bookmark and Share

Κέρδη για όλους από τα Ticket Compliments®

Εταιρεία - πελάτης που θέλετε να αναβαθμίσετε τις επιλογές σας;
Κάτοχος - Χρήστης των διατακτικών που θέλετε να μάθετε τι σας προσφέρουν;
Επιχείρηση - Κατάστημα Δικτύου που θέλει μια συνεργασία με πολλά οφέλη;
Επιλέξτε το σκοπό που σας ενδιαφέρει!


Οι δωροεπιταγές Ticket Compliments®, σας δίνουν μια ουσιαστική λύση στην αναζήτηση ενός δώρου με πολλαπλές επιλογές, αλλά πάνω απ’ όλα για ένα βολικό, ευέλικτο, σημαντικο και ιδιαίτερα δημοφιλές κίνητρο για τα προγράμματα επιβράβευσης που θα επιλέξετε.

Τα Ticket Compliments® είναι οι μοναδικές multibrand δωροεπιταγές στην Ελλάδα, με ένα συμβεβλημένο δίκτυο 2.200 επιχειρήσεων,ιδανικές ως εργαλείο παρότρυνσης για τη συμμετοχή καταναλωτών σε προωθητικά προγράμματα, λειτουργώντας αποτελεσματικά ως εργαλείο επιβράβευσης και δίνοντας τεράστια ώθηση σε μία below the line ενέργειά σας.

Επιπλέον, η δυνατότητα προσωποποιήσης των δωροεπιταγών, σας προσφέρει απεριόριστες tailor made δυνατότητες σύμφωνα πάντα με το ύφος και το μήνυμα της εκάστοτε προωθητικής σας ενέργειας.

Συνοπτικά, τα Ticket Compliments® σας προσφέρουν:

•    Απλή εφαρμογή & διαχείριση του συστήματος
•    Τεράστιες επιλογες
•    Δυνατότητα προσωποποίησης των δωροεπιταγών και της θήκης
•    Θήκη Ticket Compliments® με οδηγό καταστημάτων
•    Εκτύπωση υψηλής ασφάλειας

 

Δείτε τα testimonials για τα Ticket Compliments ®
 

       

 

Καλωσήρθατε σε μια συνεργασία που σας αποφέρει μόνο οφέλη, μια συνεργασία που ενισχύει την ποιότητα, το κύρος και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας!

Μέσω της συνεργασίας με τα Ticket Compliments® η επιχείρηση σας «εκτίθεται» σε ένα νέο πελατολόγιο, χάρη στα άτομα που μέσω των διατακτικών σας μαθαίνουν και σας προτιμούν, ενισχύοντας έτσι το τζίρο σας αλλά και την ίδια σας την επιχείρηση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, βάσει μελετών που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία, η ανάπτυξη των συστημάτων διατακτικών, οδήγησε στη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας στην αγορά μέσα στην πάροδο των χρόνων.

Ταυτόχρονα, σας εξασφαλίζουμε δωρεάν προβολή στα έντυπά μας, ηλεκτρονικά και μη, στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στην εφαρμογή Ticket on the Go για Android και iPhone συσκευές. Έτσι, ενισχύουμε την επικοινωνία της επιχείρησής σας πρός κάθε ενδιαφερόμενο!


Συνοπτικά, τα Ticket Compliments® σας προσφέρουν:

•    « Έκθεση» σε νέο πελατολόγιο
•    Ενίσχυση του τζίρου σας
•    Δωρεάν προβολή της επιχείρησης σαςΔείτε τα testimonials για τα Ticket Compliments ®
 

       

 

Απεριόριστες επιλογές και μεγάλη ευελιξία για κάθε είδους αγορά, σε περισσότερα από 2.200 καταστήματα! Τι άλλο μπορείτε να ζητήσετε από ένα δώρο;

Ως κάτοχος των δωροεπιταγών Ticket Compliments®, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα το δώρο σας, ενώ δεν περιορίζεστε σε συγκεκριμένα είδη, καθώς το συμβεβλημένο δίκτυο περιλαμβάνει καταστήματα ενδυμάτων, υποδημάτων, βιβλιοπωλείων, ταξιδιών, επίπλων, οικιακών ειδών, κ.ά. Ένα δίκτυο που συνεχώς μεγαλώνει και σας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνετε συνεχώς τις επιλογές σας!

Μην ξεχνάτε πως τα Ticket Compliments® έχουν μέγιστη διάρκεια έως και 16 μήνες, οπότε προγραμματίστε τις αγορές σας, με την άνεσή σας.

Τέλος, μην ξεχνάτε την ευκολία που σας δίνει η πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο στο δίκτυο,μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Ticket On the Go για για Android και iPhone συσκευές, καθώς επίσης και για τις ξεχωριστές προσφορές που εξασφαλίζουμε από τα συμβεβλημένα καταστήματα αποκλειστικά για εσάς!


Συνοπτικά, τα Ticket Compliments® σας προσφέρουν:

•    Απεριόριστες επιλογές και ελευθερία κινήσεων
•    Περισσότερα από 2.200 καταστήματα
•    Ευκολία χάρη στην εφαρμογή Ticket on the Gο για smartphones
•    Αποκλειστικές προσφορές από τα συμβεβλημένα καταστήματα

 

Ενδεικτικό Δίκτυο συμβεβλημένων καταστημάτων

Βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει

    Αθήνα
  • 210 2117030
    Θεσσαλονίκη
  • 2310 426122-4
info-gr@edenred.com