Επικοινωνία
Αρχική

Μαζί στην απόλαυση με Ticket Restaurant®

Τα Ticket Restaurant® είναι διατακτικές  γεύματος που θα μπορούσε να προσφέρει μια εταιρεία στους εργαζομένους της ως παροχή, η οποία μάλιστα εκπίπτει σαν παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο, (Ν. 2336/95, Ν. 3296/04 & Ν.3842/10).

Τα Ticket Restaurant® βελτιώνουν τη ποιότητα ζωής των εργαζομένων, ενω ταυτόχρονα αλλάζουν την ψυχολογία και αυξάνουν τόσο την αφοσίωση όσο και την παραγωγικότητα των ανθρώπων σας .

Ειναι μια εξαιρετική επιλογή, τόσο για τους εργοδότες, όσο και για τους εργαζόμενους, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα όχημα για ισορροπημένο διαιτολόγιο και υγιεινή διατροφή, προσφέροντας απεριόριστες επιλογές σε περισσότερα από 7.500 σημεία σε ολη την Ελλαδα, που συνεχώς αυξάνονται.
 

Bookmark and Share

Κέρδη για όλους από τα Ticket Restaurant®

Εταιρεία - πελάτης που θέλετε να αναβαθμίσετε τις επιλογές σας;
Κάτοχος - Χρήστης των διατακτικών που θέλετε να μάθετε τι σας προσφέρουν;
Επιχείρηση - Κατάστημα Δικτύου που θέλει μια συνεργασία με πολλά οφέλη;
Επιλέξτε το σκοπό που σας ενδιαφέρει!


Η ευελιξία των διατακτικών Ticket Restaurant® αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε εταιρεία και κάθε εργαζόμενο. Είναι ο έξυπνος τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής, να στηρίξετε το εισόδημα των εργαζομένων σας, και κατά συνέπεια να αλλάξετε την ψυχολογία τους, αυξάνοντας ταυτόχρονα την αφοσίωση, το κίνητρο, την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά τους!

Τα οφέλη μίας τέτοιας εφαρμογής και τη νέα δυναμική που θα δώσει στην εταιρεία σας θα τα διαπιστώσετε άμεσα.

Ταυτόχρονα, μία παροχή όπως τα Ticket Restaurant® αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα, για να προσελκύσετε αξιόλογα στελέχη που καλούνται να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και σίγουρα συνυπολογίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας εταιρείας που ενδιαφέρεται για την ευημερία του προσωπικού της.

Φυσικά μην ξεχνάτε ότι εκτός των άλλων πρόκειται για μια παροχή που εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη(Ν.2326/95, Ν.3296/04 & Ν.3842/10). Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε κάτι πραγματικά ουσιαστικό για τους υπαλλήλους, μέχρι το ποσό των 6€ ημερησίως.

Συνοπτικά, τα Ticket Restaurant® σας προσφέρουν:

•    Βελτίωση της ποιότητας  ζωής και της παραγωγικότητας των εργαζομένων
•    Στήριξη στο εισόδημα τών εργαζομένων
•    Προσέλκυση αξιόλογων στελεχών, σε ένα ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον
•    Μια παροχή που εκπίπτει ως παραγωγική δαπάνη


Δείτε τα testimonials για τα Ticket Restaurant ®
 

  ;        

 

Καλωσήρθατε σε μια συνεργασία που σας αποφέρει μόνο οφέλη, μια συνεργασία που ενισχύει την ποιότητα, το κύρος και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας!

Μέσω της συνεργασίας με τα Ticket Restaurant® η επιχείρηση σας «εκτίθεται» σε ένα νέο πελατολόγιο, χάρη στα άτομα που μέσω των διατακτικών σας μαθαίνουν και σας προτιμούν, ενισχύοντας έτσι το τζίρο σας αλλά και την ίδια σας την επιχείρηση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, βάσει μελετών που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία, η ανάπτυξη των συστημάτων διατακτικών γεύματος, οδήγησε στη δημιουργία πάνω από 250.000 θέσεων εργασίας στο χώρο της εστίασης μέσα στην πάροδο των χρόνων.

Ταυτόχρονα, σας εξασφαλίζουμε δωρεάν προβολή στα έντυπά μας, ηλεκτρονικά και μη, στην ιστοσελίδα μας, καθώς και στην εφαρμογή Ticket on the Go για Android και iPhone συσκευές. Έτσι, ενισχύουμε την επικοινωνία της επιχείρησής σας πρός κάθε πλευρά!


Συνοπτικά, τα Ticket Restaurant® σας προσφέρουν:

•    « Έκθεση» σε νέο πελατολόγιο
•    Ενίσχυση του τζίρου σας
•    Δωρεάν προβολή της επιχείρησης σας


Δείτε τα testimonials για τα Ticket Restaurant ®
 

       

 

Για εσάς που θα λάβετε τις διατακτικές Ticket Restaurant®, ανοίγεται μπροστά σας ένας δρόμος πολλών επιλογών. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ικανοποιεί καλύτερα ανάμεσα σε πολλές γευστικές και διατροφικές επιλογές, και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνεστε οικονομικά στη δύσκολη σημερινή συγκυρία.

Είναι βέβαιο ότι θα λατρέψετε τη συγκεκριμένη παροχή, η οποία σας ανοίγει τις πόρτες για τα δημοφιλέστερα μαγαζιά εστίασης, για όποια κουζίνα και αν προτιμάτε και όποιες διατροφικές ιδέες και αν έχετε.

Ειδικά στην εποχή μας, η σημασία της καλής διατροφής είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της καθημερινότητάς μας. Είναι γεγονός πως η λογική του lunch break δεν είναι πολύ συνηθισμένη και οι περισσότεροι σήμερα επιλέγουν delivery. Τα Ticket Restaurant® μπορούν να αποτελέσουν μια βασική επιλογή, οδηγώντας σας σε καλύτερες, πιο ισορροπημένες και υγιεινές διατροφικές επιλογές. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξασφαλίζετε την απαραίτητη ενέργεια για την εργασία τους, αποφεύγοντας την κακή ή ελλιπή διατροφή και βελτιώνοντας την υγεία, την ευεξία και την αποδοτικότητά σας. Με τα Ticket Restaurant® μπορείτε να επιλέξετε μια πιο υγιεινή διατροφή!

Χάρη σε ένα δίκτυο καταστημάτων εστίασης που συνεχώς  αυξάνεται , όλες οι επιλογές είναι στα χέρια σας. Τα Ticket Restaurant ®, όσο μακριά και αν είστε, βρίσκονται μαζί σας, ενώ οι υπεύθυνοι δικτύου της Εταιρείας μας είναι συνεχώς στη διάθεση σας, για να εκπληρώσουν όποια νέα επιθυμία έχετε, σε νέα καταστήματα

Τέλος, μην ξεχνάτε την ευκολία που σας δίνει η πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο στο δίκτυο,μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Ticket On the Go για για Android και iPhone συσκευές, καθώς επίσης και για τις ξεχωριστές προσφορές που εξασφαλίζουμε από τα συμβεβλημένα καταστήματα αποκλειστικά για εσάς!

Συνοπτικά, τα Ticket Restaurant® σας προσφέρουν:

•    Πολλαπλές επιλογές όπου και αν βρίσκεστε
•    Ισορροπημένο διαιτολόγιο
•    Ευκολία χάρη στην εφαρμογή Ticket on the Gο για smartphones
•    Αποκλειστικές προσφορές από τα συμβεβλημένα καταστήματα


Δείτε τα testimonials για τα Ticket Restaurant ®

           

 

Ενδεικτικό Δίκτυο συμβεβλημένων καταστημάτων

Βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει

    Αθήνα
  • 210 2117030
    Θεσσαλονίκη
  • 2310 426122-4
info-gr@edenred.com