Εάν δεν βλέπετε το περιεχόμενο αυτής της ενημέρωσης πατήστε εδώ.
logo
left-image right-image

main-image

Με κάθε παραγγελία δωροκάρτας Ticket Compliments® Fuel, σας κάνουμε δώρο το κόστος πλαστικού!

Η δωροκάρτα Ticket Compliments® Fuel, το ιδανικό δώρο το οποίο εκπίπτει ως ετήσια παροχή σε είδος έως €300 ανά εργαζόμενο*, είναι μία ευέλικτη δωροκάρτα που εξαργυρώνεται σε όλα τα πρατήρια καυσίμων στην Ελλαδα.

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος, πραγματοποιήστε την Ticket Compliments® Fuel Gift Card παραγγελία σας και κερδίστε το κόστος πλαστικού της κάθε κάρτας.

επτομέρειες στο Ν. 4172/2013, Άρθρο 13.  | Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για παραγγελίας δωροκαρτών Ticket Compliments® Fuel, στο διάστημα 11/04/2022 έως 22/04/2022, και αφορά αποκλειστικά το κόστος πλαστικού.

Προλάβετε την προσφορά
left-image right-image

main-image

Αποτελέσματα Έρευνας Ικανοποίησης Εργαζομένων 2021

Η Edenred, σε συνεργασία με την Εταιρία Ερευνών FOCUS BARI και υπό την αιγίδα του ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος), πραγματοποίησε έρευνα ικανοποίησης εργαζομένων στην χώρα μας.

O βασικός σκοπός της έρευνας ήταν να καταγράψει τις συνθήκες εργασίας και τον βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων, τις προσδοκίες τους για την «επόμενη ημέρα» στον τομέα των παροχών καθώς και το επιθυμητό μοντέλο εργασίας.

Χάρει στην δική σας μεγάλη συμμετοχή, απαντήθηκαν συνολικά 1.841 ερωτηματολόγια με πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας από τις εταιρίες, την ικανοποίηση βάσει μοντέλου εργασίας, καθώς και το μέλλον των παροχών προς εργαζομένους.

Λήψη αποτελεσμάτων έρευνας
left-image right-image

main-image

Future of Work Conference: Reimagine the World of Work

Τα αποτελέσματα της Έρευνας Ικανοποίησης Εργαζομένων 2021’ παρουσιάστηκαν επισήμως στο κοινό στα πλαίσια του συνεδρίου “Future of Work” που πραγματοποιήθηκε στις 23/03/2022 από την Boussias Communications.

Τα βασικά ευρήματα της έρευνας έδωσαν τροφή για σκέψη στους επαγγελματίες του HR (και όχι μόνο) σχετικά με το μέλλον της εργασίας και τη βελτιστοποίηση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για 5 κάρτες MyBenefits® αξίας €100 έκαστη, με μεγάλο νικητή το «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ» που θα της παρέχει σε 5 τυχερούς εργαζομένους του.

Δείτε περισσότερα εδώ
left-image right-image

main-image

Για 3η συνεχόμενη χρονιά βραβευτήκαμε στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards 2022

Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε ότι και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, η εφαρμογή MyEdenred®️ τιμήθηκε με Award στην κατηγορία “Food & Drink Mobile Applications” στο πλαίσιο των Mobile Excellence Awards που διοργανώνονται από την Boussias Communications. Συνεχίζουμε διαρκώς να καινοτομούμε, πάντα με γνώμονα μία 100% digital εμπειρία για τους κατόχους των λύσεων μας!

Δείτε περισσότερα εδώ
left-image right-image

main-image

Νικητές διαγωνισμού 25 χρόνια Edenred Greece

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες του μεγάλου διαγωνισμού που έτρεξε κατά τη διάρκεια του 2021 με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων παρουσίας της Edenred στην ελληνική αγορά. Συγχαρητήρια στους 25 υπερτυχερούς νικητές!

25 χρόνια θέτουμε τους πιο υψηλούς στόχους, για να κάνουμε τη ζωή στο γραφείο πιο γλυκιά για εσάς.

25 χρόνια η εμπειρία μας, εμπειρίες για όλους εσάς.

Δείτε τους νικητές εδώ
left-image right-image

main-image

Νικητές διαγωνισμού Domino's Pizza x Ticket Restaurant®

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Domino's και της κάρτας Ticket Restaurant® ολοκληρώθηκε! Συγχαρητήρια στους 4 τυχερούς νικητές του διαγωνισμού που κέρδισαν από μία κάρτα MyBenefits® αξίας €500 για να τις χρησιμοποιήσουν σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα όπως τουριστικά καταλύματα, τουριστικά πρακτορεία, χιονοδρομικά κέντρα κ.ά.

Δείτε τους νικητές εδώ
left-image right-image

main-image

Fit… everyday με τα MyDeals

Καθημερίνα απολαμβάνετε έκπτωση 5% απλά με χρήση της Ticket Restaurant®️ κάρτας σας. Μπείτε τώρα στο fit-panda.gr και επενδύστε σε έναν υγιέστερο τρόπο ζωής.

Όροι & Προϋποθέσεις
Η έκπτωση εφαρμόζεται μόνο στο ποσό συναλλαγής που πραγματοποιηθήκε με Ticket Restaurant®️ και μόνο για προγράμματα διατροφής με τουλάχιστον 4 κυρίως γεύματα την εβδομάδα.

Ανακαλύψτε τα MyDeals
left-image
Διαγραφή από την λίστα παραληπτών
©2021 Edenred
Λεωφόρος Γαλατσίου 33 & Μαρκορά
T.K. 111 41 - Αθήνα
Τηλ.: 210 2117030
Fax : 210 2020994
Εmail: info-gr@edenred.com