ΕΛΛΑΔΑ

Spendeo®: Χρυσό βραβείο στα Sales Excellence Awards 2018!

Με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία» για το λανσάρισμα του 1ου ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης εταιρικών εξόδων Spendeo® διακρίθηκε η Edenred στην τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο θεσμός των Sales Excellence Awards που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, ανέδειξε και βράβευσε τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. 

Για το σχεδιασμό της λύσης Spendeo®, η Edenred πραγματοποίησε την πρώτη πανελλήνια έρευνα για την «Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων», όπου συμμετείχαν συνολικά 288 decision makers από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς και διαφορετικά μεγέθη επιχείρησης. 

Η Edenred, παρουσίασε τον Ιούλιο του 2017 στην Ελληνική αγορά το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εταιρικών εξόδων Spendeo®. Σχεδιασμένη αποκλειστικά για επιχειρήσεις, η λύση Spendeo® συνδυάζει την ευελιξία μιας επαναφορτιζόμενης κάρτας, τον έλεγχο μίας online πλατφόρμας που διαχειρίζεται, καταγράφει και παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τα έξοδα μίας εταιρείας, και της αντίστοιχης mobile εφαρμογής για 24/7 εύκολη και άμεση πρόσβαση και διαχείριση από την πλευρά των εργαζομένων.

Τέλος, το σύστημα διαχείρισης εταιρικών εξόδων Spendeo®, μέσω της τεχνολογίας Chip & PIN, παρέχει ασφάλεια στις συναλλαγές των κατόχων, προσαρμόζεται απόλυτα με την πολιτική εξόδων της εκάστοτε εταιρείας, ενώ παρέχει δυνατότητα διαμόρφωσης των κατηγοριών χρήσης (όπως καύσιμα, ξενοδοχεία, γεύματα, κ.α) και των ορίων χρήσης ανά εργαζόμενο ή ανά ομάδα εργαζομένων.

Spendeo: Καύσιμα, αεροπορικά, διαμονές, εταιρικά γεύματα, και όλα αυτά χωρίς μετρητά!

Μάθετε περισσότερα εδώ.