ΕΛΛΑΔΑ

Η startup εταιρεία 1001menus στην οποία συμμετέχει και η Edenred, μετονομάζεται σε Zenchef και συγκεντρώνει 6 εκατομμύρια ευρώ

Η Zenchef (μέχρι πρότινος γνωστή ως 1001menus), μία γαλλική startup εταιρεία που φιλοδοξεί να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού SaaS για εστιατόρια, πρόσφατα έλαβε νέα χρηματοδότηση ύψους 6 εκ. ευρώ.

Η επενδυτική εταιρεία Edenred Capital Partners της Edenred ηγείται της χρηματοδότησης με νέους επενδυτές όπως οι XAnge & METRO και τους ήδη υπάρχοντες όπως οι Elaia Partners, L’Accélérateur Capital Partners, και Kima Ventures.

Η Zenchef ιδρύθηκε το 2011, με βασική της αποστολή την υποστήριξη των εστιατορίων στην ψηφιακή τους επικοινωνία, με στόχο την ανάκτηση και διατήρηση νέων πελατών.

Η Zenchef έχει περισσότερους από 2.500 πελάτες σε εστιατόρια σε όλη τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία, αγορές στις οποίες επικεντρώθηκε στις αρχές του 2015. Στόχος της εταιρείας είναι να ξεπεράσει τους 25.000 πελάτες στην Ευρώπη ως το 2018 – μια αγορά με περισσότερα από 500.000 εστιατόρια.

Η νέα αυτή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σηματοδοτεί μια νέα εποχή στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας, και σκιαγραφεί μια ισχυρή πρωτοβουλία για τα επόμενα χρόνια, καθώς η Zenchef επικεντρώνεται πλέον και στην διεθνή της επέκταση.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Zenchef επιλέξτε εδώ!