ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred χορηγός στο 14ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG – SAVE THE DATE!

Πάντα κοντά στις μεγάλες εκδηλώσεις, η Edenred συμμετέχει για άλλη μία χρονιά ως Χορηγός στο ετήσιο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG.

Με κεντρικό τίτλο "New Challenges, New Decisions", η KPMG διοργανώνει και φέτος το ετήσιο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου 2015, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, με την χορηγία της Edenred.

Στο 14ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Andrew Scott, Καθηγητής Οικονομικών και Αναπληρωτής Διευθυντής Σπουδών του London Business School, ο οποίος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τις εξελίξεις στην οικονομία και στις επιχειρήσεις, έτσι όπως προβλέπει ότι θα διαμορφωθούν στο άμεσο μέλλον.

Επιπλέον, το συνέδριο θα φιλοξενεί πάνελ με διακεκριμένους CFOs και Διευθυντικά Στελέχη τραπεζών με θέματα τις φορολογικές αλλαγές και τις τάσεις στον τομέα των εξαγορών και συγχωνεύσεων, ενώ άκρως ενδιαφέρουσες αναμένονται και οι ομιλίες του Timo Elliott, Global Innovation Evangelist της SAP, καθώς και του Νίκου Βέττα, καθηγητή του ΟΠΑ και Γενικού Διευθυντή του ΙΟΒΕ.

Το 14ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών διεξάγεται στις 25 Ιουνίου 2015, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel – σημειώστε την ημερομηνία στην ατζέντα σας και ετοιμαστείτε για μία άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ημέρα!

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά και περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε εδώ.