ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred χορηγός στο Manager of the Year 2015 της ΕΕΔΕ – κερδίστε προσκλήσεις!

Το Όραμα, η Καινοτομία και η Αποτελεσματικότητα είναι μερικές από τις αρετές που διακρίνουν έναν καλό Manager – η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων τιμά τους άξιους Managers της χώρας μας και για μία ακόμη χρονιά, διοργανώνει και φέτος την εκδήλωση Manager of the Year, με σκοπό την βράβευση του καλύτερου Manager για την χρονιά που πέρασε!

h-edenred-xorhgos-sto-manager-of-the-year-2015-ths-eede.jpg Κεντρικός Ομιλητής αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας βραδιάς θα είναι ο επιτυχημένος violinist & visionary Miha Pogacnik,ο οποίος θα παρουσιάσει μία πρωτότυπη και εμπνευσμένη ομιλία με θέμα «Leadership Resonance for the Modern Μanagers».

Η Edenred, πιστός υποστηρικτής της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων, συμμετέχει ως χορηγός της εκδήλωσης και δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να παρακολουθήσουν την τελετή από κοντά!

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, αρκεί να είστε follower της σελίδας μας στο LinkedIn, και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ, στέλνοντας μας email με τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, Εταιρεία, Email & Τηλέφωνο επικοινωνίας) μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015.

Ο διαγωνισμός έληξε! Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με email

Η τελετή θα διεξαχθεί την Τρίτη 05 Μαΐου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!