ΕΛΛΑΔΑ

Beneficio Club: Μια νέα, online πλατφόρμα προσφορών από την Edenred!

Η Edenred, παγκοσμίως αναγνωρισμένη ηγέτιδα στο χώρο της, συνεχίζει και στην Ελλάδα τη δυναμική της ανάπτυξη, με καινοτομίες και εργαλεία στην υπηρεσία των πελατών και συνεργατών της. Προς αυτή την κατεύθυνση στοχεύει και η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα της, με το όνομα Beneficio Club.

Το Beneficio Club δίνει στους κατόχους των διατακτικών γεύματος Ticket Restaurant τη δυνατότητα να βρουν καθημερινά τα πιο συμφέροντα deals μέσα από αποκλειστικές προσφορές, εκπτώσεις και προνόμια στα συμβεβλημένα μαγαζιά του δικτύου της Edenred . Έτσι, τα Ticket Restaurant αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, προσφέροντας στους κατόχους τους πολλές επιλογές, από ελληνική ή ξένη κουζίνα, υγιεινή διατροφή, ελαφρά γεύματα και «ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή τους».

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος, είναι να εγγραφεί εντελώς δωρεάν στο www.beneficioclub.gr, ώστε καθημερινά να επιλέγει την προσφορά που τον ενδιαφέρει από το κατάστημα της προτίμησής του, να εκτυπώνει το «κουπόνι» με την προσφορά και στη συνέχεια να το χρησιμοποιεί στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Ταυτόχρονα, τα καταστήματα του δικτύου επωφελούνται με το να ανεβάζουν στην πλατφόρμα δωρεάν τις προσφορές τους, αυξάνοντας ταυτόχρονα την προσέλευση πελατών. Από την άλλη, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να δίνουν στους ανθρώπους τους μια παροχή με επιπλέον σημαντικά πλεονεκτήματα.

Beneficio Club - η νέα πλατφόρμα της Edenred όπου όλοι κερδίζουν!