ΕΛΛΑΔΑ

Ticket On the Go, η εφαρμογή που τόσο αγαπήθηκε τώρα και για Android smartphones

Η εφαρμογή Ticket On the Go που «έρχεται» στα κινητά μας τηλέφωνα από τον παγκόσμιο ηγέτη στις διατακτικές Edenred, τώρα δεν θα αποτελεί προνόμιο μόνο των κατόχων iPhone αλλά και των κατόχων Android συσκευών.

Η Ticket On the Go μας προσκαλεί να την εγκαταστήσουμε εντελώς δωρεάν μέσα από το Android Market ή το App Store και να μεταφερθούμε στον κόσμο των προνομίων.

Οι κάτοχοι smartphones πλέον, έχουν τη δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν να επιλέξουν το κατάστημα που θέλουν από τα 10.000 συμβεβλημένα καταστήματα του δικτύου της Edenred, και να χρησιμοποιήσουν τα voucher τους.

Από σήμερα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, όπου και αν βρισκόμαστε ενεργοποιούμε την εφαρμογή «Κοντά μου» και βλέπουμε τα συμβεβλημένα καταστήματα ανάλογα με την κατηγορία που έχουμε επιλέξει. Τόσο απλά και εύκολα.

Δεν μένει παρά να μεταφέρουμε τα ευχάριστα νέα και στους φίλους μας και να τους προσκαλέσουμε, μέσω της δυνατότητας “Invite a friend”, να «κατεβάσουν» τη μοναδική εφαρμογή Ticket On the Go.

Μην ξεχνάτε να βαθμολογείτε τα καταστήματα που επισκέπτεστε, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τόσο την Edenred όσο και τα συμβεβλημένα καταστήματα να αξιολογήσουν και να κάνουν καλύτερες τις υπηρεσίες τους.

Η Edenred μας απογειώνει για ακόμα μία φορά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις αποκλειστικότητες που μας προσφέρει!