Συνεργαζόμενα καταστήματα

Domino's

Η ιστορία της Domino’s ξεκίνησε το 1960 στο Michigan των Η.Π.Α. από µια µικρή τοπική πιτσαρία. Λίγοι θα µπορούσαν να προβλέψουν τότε ότι σήµερα η Domino’s θα είχε χιλιάδες καταστήµατα και παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσµίως! Από το 1996, που η Domino's ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, έχει δηµιουργήσει ένα δίκτυο µε 34 καταστήµατα πανελλαδικά, απόδειξη της πολύ µεγάλης επιτυχίας της και στη χώρα µας.

TGI Fridays

Ένας must προορισµός για τους λάτρεις του αµερικάνικου φαγητού! Τα TGI Fridays αποτελούν κορυφαία επιλογή για µικρούς και µεγάλους, προσφέροντας λαχταριστές επιλογές φαγητού, ενώ ξεχωρίζουν για τα ολόφρεσκα burgers και τα ζουµερά steaks τους, καθώς και για τα ξεχωριστά τους cocktails.

Estrella

Μια από τις αγαπημένες επιλογές για τη street food κουζίνα στην συμπρωτεύουσα, το Estrella έχει ήδη αφήσει το στίγμα του! Ένα μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε την πορεία του το 2013 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατάφερε σύντομα να προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή, χάρη στο γευστικό και κυρίως πρωτότυπο all day breakfast & brunch μενού του. Λίγο αργότερα ακολούθησαν τα καταστήματα σε Αθήνα, Κρήτη και έπεται συνέχεια εντός και εκτός Ελλάδας!

FLAVOUR

Η καθημερινότητα όλου του επιχειρηματικού κόσμου είναι ασταμάτητη! Το Flavour, all day restaurant στη Νέα Σμύρνη, προσφέρεται για ένα διάλειμμα τόσο για τους επαγγελματίες της περιοχής όσο και για αυτούς που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει! Εταιρικά γεύματα που ικανοποιούν κάθε γαστρονομική επιθυμία και άψογη εξυπηρέτηση, πάντα σε προσιτές τιμές, κατανοώντας τις δυσκολίες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Το Αρχοντικό

Ποιος είπε ότι ένας εργαζόµενος δεν µπορεί να απολαύσει νόστιµο και καλοµαγειρεµένο φαγητό στο διάλειµµα από τη δουλειά του; Το Αρχοντικό 1967 είναι ένα εστιατόριο στο Μαρούσι µε τεράστια παράδοση στην καλή Μεσογειακή κουζίνα. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η κυρία Μαρία µαγειρεύει για τους πελάτες της επιχείρησης, δίνοντας τη δυνατότητα σε εργαζόµενους να απολαύσουν υγιεινό φαγητό εν ώρα εργασίας.

The Sushi Bar

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ανακαλύπτουµε και αναζητάµε επιλογές ιαπωνικής κουζίνας. Το “The Sushi bar” όµως, είναι αυτό που σύστησε το 1996 στην Αθήνα το καλό sushi, µε αφετηρία το πρώτο και ιστορικό του κατάστηµα στην πλατεία Βαρνάβα. Από τότε έχουν περάσει 21 χρόνια, όµως το The Sushi bar συνεχίζει να εκπλήσσει το κοινό µε τις απολαυστικές του γεύσεις, µένοντας πάντα πιστό στις ιαπωνικές αξίες και παραµένοντας πρωτοπόρο.

Coffee Berry

Ο καφές αποτελεί καθηµερινή συνήθεια για τους περισσότερους Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο το ότι χιλιάδες κάτοχοι Ticket Restaurant® επιλέγουν να χρησιµοποιήσουν τις διατακτικές τους για να απολαύσουν τον καθηµερινό τους καφέ ή ένα ρόφηµα στο γραφείο. Ιδιαίτερα, όταν πρόκειται για την αλυσίδα καταστηµάτων Coffee Berry που τους προσφέρει µια ανεπανάληπτη εµπειρία καφέ!

Περί καφέ…

Στην καρδιά της Αθήνας χτυπάει η καρδιά του καλού καφέ. Το espresso bar Περί καφέ δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει μία καθημερινή συνήθεια για όλους όσους αγαπούν τον καλό καφέ αλλά και το νόστιμο φαγητό, ακολουθώντας πάντα ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.