Ticket Restaurant®

Η έξυπνη επιλογή για εργοδότες & εργαζόμενους

Ticket Restaurant®

Τα Ticket Restaurant® είναι διατακτικές (vouchers) γεύματος που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία στους εργαζομένους της ως παροχή, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους. 

Εξαργυρώνονται σε περισσότερες από 7.500 συμβεβλημένες επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα τροφίμων πανελλαδικώς προσφέροντας απεριόριστες γευστικές εναλλακτικές.

Τα Ticket Restaurant® προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο στην εταιρεία που τα παρέχει και τον δικαιούχο εργαζόμενο που τα χρησιμοποιεί, όσο και στην επιχείρηση που τα αποδέχεται.

Διαβάστε το έντυπο

Προνόμια

Χιλιάδες επιλογές καταστημάτων εστίασης ανά την Ελλάδα

Χιλιάδες επιλογές καταστημάτων εστίασης ανά την Ελλάδα

Αύξηση της παραγωγικότητας και της αγοραστικής δύναμης των δικαιούχων

Αύξηση της παραγωγικότητας και της αγοραστικής δύναμης των δικαιούχων

Σύμμαχος μιας ισορροπημένης διατροφής εν ώρα εργασίας

Σύμμαχος μιας ισορροπημένης διατροφής εν ώρα εργασίας

Οφέλη για όλους

 • Πλεονεκτήματα για την εταιρεία που παρέχει τις διατακτικές στους εργαζομένους της

  Πλεονεκτήματα για την εταιρεία που παρέχει τις διατακτικές στους εργαζομένους της

  Μια  εταιρεία που παρέχει  τα Ticket Restaurant® στους εργαζομένους της, τους βοηθά να λύσουν το ζήτημα της διατροφής εν ώρα εργασίας. Έτσι, τονίζεται το ανθρώπινο πρόσωπό της και το αίσθημα φροντίδας προς το δυναμικό της,  με αποτέλεσμα να μπορεί να απολαμβάνει 3 βασικά πλεονεκτήματα:

  1. παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα των εργαζομένων της, ενδυναμώνεται η αγοραστική τους δύναμη και συνεπώς βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα της ζωής τους.
  2. Αποτελούν εργαλείο προσέλκυσης νέων ικανών στελεχών που επιθυμούν να εργαστούν σε μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο και αίσθηση φροντίδας προς τους εργαζομένους της. Έτσι συμβάλλουν στην δυναμική ανανέωσή της.
  3. Τέλος, σπουδαίο πλεονέκτημα των Ticket Restaurant ® για μια εταιρεία είναι ότι εκπίπτουν ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο, (Ν. 2336/95, Ν. 3296/04, Ν.3842/10 και Ν. 4172/14).

  Τα Ticket Restaurant® λειτουργούν  αποδοτικά για μια εταιρεία που τα επιλέγει ως παροχή για τους εργαζομένους της.

  Καθώς:

  • Τους παρέχει χιλιάδες επιλογές καταστημάτων εστίασης ανά την Ελλάδα
  • Συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους
  • Αποτελεί σύμμαχό ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής εν ώρα εργασίας. 

   

  Η χρηστικότητα των Ticket Restaurant® σε αριθμούς.

  Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν στην Ελλάδα, το 93% των ανθρώπων σε μια επιχείρηση ξοδεύει τουλάχιστον 3,5€ καθημερινά για σνακ και καφέ, ασχέτως αν έχουν μαζί τους φαγητό. 

  Τα παραπάνω στοιχεία ενδυναμώνουν τη χρηστικότητα των Ticket Restaurant® για τους εργαζομένους μιας επιχείρησης, εφόσον τους ενισχύουν και τους στηρίζουν σε αυτό το πάγιο έξοδο, το οποίο μάλιστα συνδέεται με μία ζωτικής σημασίας ανάγκη, αυτή της καλής διατροφής. 

 • Πλεονεκτήματα για τον δικαιούχο/κάτοχο των διατακτικών

  Ticket Restaurant® - Ο σύμμαχος της υγιεινής διατροφής στον χώρο εργασίας

  Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας  μας οδηγούν τις περισσότερες φορές στην κατανάλωση πρόχειρου φαγητού εν ώρα εργασίας ή ακόμη και στο να παραλείψουμε εντελώς το μεσημεριανό μας γεύμα.

  Τα Ticket Restaurant® αποτελούν την καλύτερη λύση σε αυτή την πραγματικότητα διότι:

  • Παρέχουν μια ευρεία γκάμα διατροφικών επιλογών με περισσότερα από 7.500 σημεία πανελλαδικά, με επιλογές όπως ελληνική ή ξένη κουζίνα, υγιεινά μενού, διαιτητικά γεύματα, καλύπτοντας έτσι όλες τις προτιμήσεις χωρίς περιορισμούς. Αυτό από τη μία διευκολύνει τους εργαζόμενους να μην αμελούν το πολύ σημαντικό γεύμα του μεσημεριού ενισχύοντας έτσι και την αποδοτικότητά τους, ενώ από την άλλη, λόγω των πολλών γευστικών επιλογών, τους δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσουν κατάλληλα το μενού τους, ώστε να ακολουθούν έναν πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής.
  • Βελτιώνεται η αγοραστική τους δύναμη εφόσον δεν επιβαρύνονται πλέον οικονομικά για αυτό το πάγιο έξοδο.
  • Επωφελούνται από extra προσφορές από τα καταστήματα δικτύου εστίασης, τις οποίες παρέχουν σε τακτικά χρονικά διαστήματα και έτσι επωφελούνται ακόμα περισσότερο.
  • Απολαμβάνουν τη δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης στα καταστήματα του δικτύου μέσα από την εφαρμογή Ticket On the Go.  
  • Διαρκής ενημέρωση & πρόσβαση σε ένα δίκτυο με απεριοριστες γευστικές επιλογές
   
 • Πλεονεκτήματα για την συμβεβλημένη επιχείρηση/κατάστημα δικτύου

  Πλεονεκτήματα για την συμβεβλημένη επιχείρηση/κατάστημα δικτύου

  Η συνεργασία μιας επιχείρησης με τα Ticket Restaurant® αυτόματα την κάνει γνωστή σε χιλιάδες εταιρείες και εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις διατακτικές.

  Έτσι, η επιχείρηση που δέχεται τα Ticket Restaurant®:

  • Διευρύνει το πελατολόγιό της, διότι μέσα από αυτή την συνεργασία της δίνεται η ευκαιρία να έχει πρόσβαση σε χιλιάδες νέους χρήστες.
  • Ενισχύει τον τζίρο της, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τόσο στην ίδια επιχείρηση αλλά και στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, π.χ: προμηθευτές, κλπ
  • Απολαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ προβολή στα έντυπά μας, στην ιστοσελίδα μας,  στα newsletters μας, καθώς και στην εφαρμογή Ticket on the Go για iPhone και  Android συσκευές.
  • Προσφέρει επιλέον υπηρεσίες και επιλογές στους πελάτες της, ενισχύοντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα

   

  Είναι αξιοσημείωτο ότι, βάσει μελετών που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία, η ανάπτυξη των συστημάτων διατακτικών γεύματος, οδήγησε στη δημιουργία περισσότερων από 250.000 θέσεων εργασίας στο χώρο της εστίασης μέσα στην πάροδο των χρόνων.

  Συμπερασματικά λοιπόν, μια επιχείρηση που συνεργάζεται και υιοθετεί την τακτική των Ticket Restaurant® ενισχύει τη δική της δυναμική ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει θετικά στο κοινωνικό σύνολο, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.  

Δίκτυο συμβεβλημένων καταστημάτων

Βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει

 
 

Μαζί στην απόλαυση με Ticket Restaurant

 • Αποκτήστε το στο Google Play
 • Λήψη στο App Store
T.

Ticket on the go

Όλα τα συμβεβλημένα καταστήματα στο χέρι σας, μέσα από την εφαρμογή Ticket On the Go!

 • image description

  24ωρη πρόσβαση στο δίκτυο καταστημάτων.

 • image description

  Η λειτουργία «Κοντά μου» σας επιτρέπει να εντοπίσετε τα σημεία του δικτύου καταστημάτων που σας εξυπηρετούν, όπου κι αν βρίσκεστε.

 • image description

  Μπείτε στο Beneficio Club & επωφεληθείτε των ειδικών deals που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς.

Beneficio Club

image description

Ένας κόσμος μοναδικών προνομίων απλώνεται μπροστά σας!

Το Beneficio Club προσφέρει τη δυνατότητα στους κατόχους των διατακτικών Ticket Restaurant, να βρίσκουν καθημερινά έξυπνα deals με αποκλειστικές προσφορές, εκπτώσεις και προνόμια στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις του δικτύου της Edenred. Κερδίστε περισσότερα επιλέγοντας το γεύμα που πραγματικά σας ταιριάζει μέσα από μία πληθώρα νόστιμων επιλογών.  Εγγραφείτε δωρεάν στο  www.beneficioclub.gr και βγείτε κερδισμένοι!