Πρόγραμμα Be Healthy

Πρόγραμμα Be HealthyΣτο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στην Edenred συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερο ενθουσιασμό την μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την υγιεινή διατροφή και τη σημασία της, μέσα από το πρόγραμμα «Be Healthy».

Έχοντας την υποστήριξη ειδικών επιστημόνων σε θέματα διατροφής συνεχίζουμε να επικοινωνούμε για ό,τι πραγματικά σας αφορά. 

Αρθρογραφία, προτεινόμενα μενού, χρήσιμες συμβουλές, αλλά και συναντήσεις συμβουλευτικής φύσης στα γραφεία σας, είναι μερικές από τις τακτικές που ακολουθούμε με στόχο την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου διατροφής για ευεξία και καλύτερη απόδοση τόσο εν ώρα εργασίας όσο και εκτός. 

 

 

Έχετε απορίες; Ρωτήστε τη διατροφολόγο μας!

Μέσα από ειδική ενότητα στο τριμηνιαίο newsletter μας, η ειδική συνεργάτης της Edenred, διατροφολόγος κα Βίκυ Παπαβασιλείου, προσεγγίζει επιστημονικά αλλά και ανθρώπινα το θέμα διατροφή, μέσα από χρήσιμες συμβουλές και άρθρα.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε κι εσείς να μας στείλετε την δική σας ερώτηση! Στείλτε μας e-mail στο BeHealthy-gr@edenred.com και η διατροφολόγος μας θα απαντήσει άμεσα στις διατροφικές σας απορίες.

Βρείτε τις απαντήσεις σας στο e-mail σας ή συγκεντρωμένες στο site μας, στη σελίδα "Healthy Tips".

«Όντας υπέρμαχος της σωστής διατροφής μοιράζομαι διατροφικές συμβουλές, νέα και οδηγίες που συμβάλλουν σ' έναν ισορροπημένο και σύγχρονο τρόπο διατροφής στην εργασία».

Βίκυ Παπαβασιλείου - Διατροφολόγος

Οι διατακτικές Ticket Restaurant επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία του «Be Healthy», προσφέροντας χιλιάδες επιλογές στο καθημερινό ζήτημα της διατροφής την ώρα της δουλειάς.

Xάρη στο διευρυμένο δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων εστίασης, μπορείτε να διαμορφώσετε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το διατροφικό σας πρόγραμμα, χωρίς περιορισμούς.

Βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και καλή σας απόλαυση!