ΕΛΛΑΔΑ
  • Αρχική σελίδα Αρχική σελίδα
  • Δίκτυο

Καλωσήρθατε σε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια!

H Edenred, η εταιρεία που εφηύρε τις διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant®, είναι παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες προς επιχειρήσεις.

Βασικός στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες:

  • Στις επιχειρήσεις, βελτιώνοντας την απόδοση των οργανισμών τους
  • Στους εργαζομένους μιας επιχείρησης βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους
  • Στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις ενισχύοντας τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα λύσεων, από παροχή σίτισης και επιβράβευση έως διαχείριση εταιρικών εξόδων και κοινωνικά προγραμμάτα, στόχος μας είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας των οργανισμών, η αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ατόμων και η αύξηση των πωλήσεων των συνεργαζόμενων εμπόρων.

Από το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα, η Edenred αποτελεί έναν αξιόπιστο  συνεργάτη για τις ελληνικές  επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 6.000 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 300.000 δικαιούχους.

Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με χιλιάδες συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα, τα οποία εμπλουτίζονται διαρκώς και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών πρώτης γραμμής, όπως διατροφή, ένδυση και μετακινήσεις!

 

Αποκλειστικά προνόμια για σας

Πρόσβαση σε περισσότερους από 300.000 δικαιούχους – πελάτες
Άμεση αύξηση τζίρου
Γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές
Προβολή της επιχείρησής σας στα μέσα της Edenred (Facebook, MyEdenred® App, κ.α)


Θέλω να γίνω συνεργάτης

 
Αποδέχομαι τη διατήρηση των προσωπικών μου στοιχείων για τωρινή ή/και μελλοντική ενημερωτική επικοινωνία από εκπροσώπους της Edenred. Αποδέχομαι τη διατήρηση των προσωπικών μου στοιχείων για τωρινή ή/και μελλοντική ενημερωτική επικοινωνία από εκπροσώπους της Edenred, ή ενδεχομένως και από τρίτες συνεργάτιδες εταιρείες με σκοπό την ολοκλήρωση της υπηρεσίας αυτής. *
* Υποχρεωτικά πεδία