Ποιοί είμαστε

Καλωσήρθατε σε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια!

H Edenred, είναι η εταιρεία που εφηύρε την διατακτική γεύματος Ticket Restaurant® και είναι παγκόσμιος ηγέτης στις εταιρικές υπηρεσίες.

Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες:

  • Στις εταιρείες, βελτιώνοντας την απόδοση των οργανισμών τους
  • Στους εργαζομένους μιας εταιρείας βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους
  • Στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις ενισχύοντας τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους

 

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα λύσεων όπως παροχές, επιβράβευση, διαχείριση εταιρικών εξόδων και κοινωνικών προγραμμάτων, στόχος μας είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας των οργανισμών και η αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ατόμων.    

Από το 1997 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα, η Edenred αποτελεί έναν αξιόπιστο  συνεργάτη για τις ελληνικές  επιχειρήσεις.
Συνεργάζεται με περισσότερες από 5.500 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 160.000 δικαιούχους.
Παράλληλα, συνεργάζεται με περισσότερα από 10.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα, τα οποία εμπλουτίζονται διαρκώς και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών πρώτης γραμμής, όπως διατροφή, ένδυση και μετακινήσεις (καύσιμα)!

 

Όλοι εμείς στην Edenred είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις αξίες και τις αρχές που ακολουθούμε, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε τον Κώδικα Δεοντολογίας που τις διασφαλίζει.

Με ένα κλικ στο link θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίστε εκτενέστερα τη φιλοσοφία της Edenred!

Η Edenred Ελλάδας

εταιρείες - πελάτες

5.500

εταιρείες - πελάτες

δικαιούχοι

160.000

δικαιούχοι

συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα

10.000

συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα

Το όραμά μας

orama.jpg
  • Να αναπτύσσουμε υπηρεσίες για Εταιρείες και Οργανισμούς οι οποίες θα υποστηρίζουν την ανάπτυξή τους, θα βελτιώνουν την αποδοτικότητά τους και θα απλοποιούν την καθημερινή ζωή των εργαζομένων τους
  • Να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στο χώρο μας γιατί ξέρουμε να κοιτάμε μπροστά, να προβλέπουμε και να διαφοροποιούμαστε, έτσι ώστε να προοδεύουμε και να αναπτύσσουμε νέες ιδέες
  • Να παίρνουμε ρίσκα και πρωτοβουλίες, να δουλεύουμε ομαδικά για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας
  • Να βάζουμε υψηλούς στόχους στους ίδιους μας τους εαυτούς, καθημερινά, τόσο σαν άτομα όσο και σαν ομάδα, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και βελτιώνοντας την απόδοσή μας
  • Να αναγνωρίζουμε την αξία των ανθρώπων καθώς και τη διορατικότητά τους μέσα στην εταιρεία μας, αλλά και έξω από αυτήν
  • Να χτίζουμε σχέσεις και να δημιουργούμε κλίμα εμπιστοσύνης τόσο μεταξύ μας όσο και με τους πελάτες μας

Edenred Greece 20 χρόνια!

Στην ελληνική αγορά η Edenred ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1996 και σήμερα συνεργάζεται με πάνω από 4.000 εταιρείες - πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 130.000 χρήστες, ενώ παράλληλα, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους χρήστες μέσω ενός δικτύου που ξεπερνά τα 10.000 συνεργαζόμενα σημεία -καταστήματα.

Οι αξίες και η αποστολή μας

aksies-(1).jpg

Στην Edenred πιστεύουμε στην καινοτομία, στην αποδοτικότητα και στην απλότητα των λύσεων που διευκολύνουν τη ζωή όλων μας.

Έχοντας ως γνώμονα τις παραπάνω αξίες δημιουργούμε ένα «ντόμινο» θετικών αλληλεπιδράσεων, μιας και η βελτίωση της καθημερινότητας των δικαιούχων μέσα από τις προσφερόμενες παροχές, τις επιβραβεύσεις, αλλά και χρήσιμα εταιρικά εργαλεία, συμβάλλει ουσιαστικά στην πρόοδο της εταιρείας που τα παρέχει. Παράλληλα, η βελτιωμένη αγοραστική δύναμη που απορρέει από την παροχή των παραπάνω λύσεων ενισχύει επιπλέον τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Συνεχίζουμε σταθερά να προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης.

Οι Αξίες μας

Eπιχειρηματικό πνεύμα

Eπιχειρηματικό πνεύμα

Σεβασμός

Σεβασμός

Απλότητα

Απλότητα

Φαντασία

Φαντασία

Πάθος για τους πελάτες μας

Πάθος για τους πελάτες μας