Η ομάδα της Edenred Ελλάδας ενδυναμώνεται με νέο Marketing & CX Director, τον Γιάννη Ιατρίδη

Από τη θέση του θα είναι υπεύθυνος για τη διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών & προϊόντων αλλά και την εμπειρία των πελατών της Edenred στην Ελλάδα
 
image Η Edenred Ελλάδας προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας, με την προσθήκη ενός στελέχους που διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο της τεχνολογίας.
 
Πιο συγκεκριμένα, από την 3η Ιουλίου, το ρόλο του Marketing & CX Director ανέλαβε ο Γιάννης Ιατρίδης. Ο Γιάννης Ιατρίδης έχει μία μακρά επαγγελματική πορεία και υψηλή εξειδίκευση στους τομείς της Εξυπηρέτησης Πελατών, του Product και Marketing Management, σε εταιρείες όπως η Info Quest Technologies, όπου διετέλεσε Mobility Product Marketing Manager, αλλά και στη Samsung Electronics, στην οποία υπήρξε IT & Mobile Technical Product Manager.
 
 
Ο Γιάννης Ιατρίδης θα απευθύνεται απευθείας στην Γενική Διευθύντρια της Edenred Ελλάδας,  Μαρία Βερούχη, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στην ομάδα της Edenred τον Γιάννη, ένα στέλεχος με μακρά και επιτυχημένη πορεία. Στόχος είναι μαζί να εξελίξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας κάνοντας τον κόσμο της εργασίας ακόμα καλύτερο για όλους μας, θέτοντας ακόμα πιο υψηλούς στόχους για να παρέχουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας, οι οποίες εμπλουτίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας».
 
 
▬▬
 
Σχετικά με την Edenred
 
 
Η Edenred, είναι μία κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, που φέρνει κοντά περισσότερους από 60 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες σε 45 χώρες μέσω 1 εκατ. εταιρικών πελατών. 
 
Η Edenred προσφέρει λύσεις πληρωμών ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), κίνητρα (δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), και εταιρικές πληρωμές (άυλες κάρτες).
 
Με δέσμευση στον σκοπό του Ομίλου «Enrich connections. For good», οι λύσεις αυτές ενισχύουν την ευημερία και την αγοραστική δύναμη των χρηστών, βελτιώνουν την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και αναζωογονούν την αγορά εργασίας και την τοπική οικονομία. Ενθαρρύνουν επίσης την πρόσβαση σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές καθώς και προϊόντα και μετακινήσεις πιο φιλικά και φιλικές προς το περιβάλλον.
 
Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται καθημερινά στο να κάνουν τον κόσμο της εργασίας, πιο ασφαλή, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.
 
Το 2022, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους σχεδόν €38 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.
 
Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC 40, CAC 40 ESG, CAC Large 60, Euronext 100, Euronext Tech Leaders, FTSE4Good και MSCI Europe.
 
Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.
 
▬▬