ΕΛΛΑΔΑ

H Edenred κερδίζει τις εντυπώσεις στην τελετή των Social Media Awards με τη συναρπαστική 3D εμπειρία από την Ticket Compliments® Gift Card

Η Edenred, έδωσε δυναμικά το ‘παρών’ στην τελετή απονομής των Social Media Awards 2016, υποστηρίζοντας χορηγικά  την κορυφαία διοργάνωση επιβράβευσης των πιο δημιουργικών ιδεών στο χώρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Η εκδήλωση που οργανώθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου – ημέρα των Αμερικανικών εκλογών-  στο The House of Social Media Awards (Fantasia) συγκέντρωσε 700 και πλέον στελέχη επιχειρήσεων τα οποία σε εορταστική ατμόσφαιρα  χειροκρότησαν τις καλύτερες εκστρατείες αξιοποίησης των social media για λογαριασμό επώνυμων brands.

Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων συγκέντρωσε η παρουσία της Ticket Compliments® Gift Card – της σειράς προπληρωμένων καρτών της Edenred, που  προκάλεσε αίσθηση προσκαλώντας το κοινό σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να ζήσει μια ξεχωριστή  τρισδιάστατη εμπειρία: τη δημιουργία του προσωπικού του 3D Digital Avatar! Από τους   συμμετέχοντες στη συναρπαστική διαδικασία, αναδείχθηκαν 3 μεγάλοι νικητές που κερδίζουν από μία Ticket Compliments® Gift Card αξίας 100€, καθώς και την 3D εκτυπωμένη μινιατούρα τους.

 Η Ticket Compliments® Gift Card αποτελεί το ιδανικό εργαλείο παρότρυνσης και επιβράβευσης για προωθητικά προγράμματα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί  σε οποιαδήποτε επιχείρηση διαθέτει τερματικό POS, προσφέροντας απεριόριστες επιλογές αγορών, στην Ελλάδα, στο εξωτερικό και φυσικά σε online αγορές.