ΕΛΛΑΔΑ

Edenred Best Workplaces 2014

Το Great Place to Work Institute Hellas ολοκλήρωσε για 12η συνεχή χρονιά την έρευνα Best Workplaces, για την επιλογή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Στην Edenred συμμετείχαμε και φέτος σε αυτή την έρευνα, αποτιμώντας το δικό μας εργασιακό περιβάλλον και τις πρακτικές που εφαρμόζουμε και διακριθήκαμε για την προσήλωσή μας στους ανθρώπους μας, ως μία από τις 4 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία 20 έως 49 εργαζόμενοι!

Η αναγνώριση αυτή είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία μας, τώρα περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Οι άνθρωποί μας απέδειξαν για μία ακόμη φορά, πως με αφοσίωση στους στόχους τους και πίστη στις δυνατότητές τους, μπορούν να αναπτύσσουν διαρκώς νέες λύσεις για τους συνεργάτες μας.

Στην Edenred προσπαθούμε πάντα για τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που παρέχει ασφάλεια στους εργαζομένους, στο οποίο κυριαρχεί το αίσθημα δικαίου και το οποίο ευνοεί τη συμμετοχή, όσο και την ανάπτυξή τους, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο των αρχών και των αξιών μας.

Η διάκριση και βράβευση της εταιρείας, τονώνει το αίσθημα υπερηφάνειας των ανθρώπων μας και αποδεικνύει πως εξακολουθούμε να προχωράμε σωστά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, κος. Ιωάννης Κολοβός δήλωσε:
Η συγκεκριμένη διάκριση για την Edenred γεμίζει όλους μας χαρά και αποτελεί το έναυσμα για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά. Βάση κάθε προσπάθειάς μας εξακολουθούν να αποτελούν οι άνθρωποί μας, αυτοί είναι το επίκεντρο ώστε να μπορούμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις, που βελτιώνουν την αποδοτικότητα των εταιρειών, ενώ ταυτόχρονα κάνουν καλύτερη τη ζωή των εργαζομένων”.