Βραβείο για τη νέα εφαρμογή MyEdenred® στα Mobile Excellence Awards 2019

21 Οκτωβρίου 2019

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου η τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2019, των  επιχειρηματικών βραβείων που διοργανώνει για  πέμπτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications, με την υποστήριξη του ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της ΕΕΚΤ, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΠΕ, του GRECA, του ΕΙΠ και του Hellenic CIO Forum της ΕΕΔΕ.

Στην τελετή, στην οποία συμμετείχαν ενεργά 280 στελέχη της αγοράς, βραβεύθηκαν και φέτος οι βέλτιστες πρακτικές και τα πιο καινοτόμα mobile apps και projects της χρονιάς. Στη φετινή διοργάνωση κατεγράφη ρεκόρ συμμετοχής, αφού κατατέθηκαν 40% περισσότερες υποψηφιότητες σε σχέση με πέρυσι.

Από τη βράβευση δε θα μπορούσε να λείπει η Edenred η οποία απέσπασε Silver Award στην κατηγορία Food & Drink Mobile Applications για την νέα της εφαρμογή MyEdenred®, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι ο σχεδιασμός λύσεων που βελτιώνουν την εμπειρία των κατόχων των λύσεών της αποτελεί το επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας που η νέα μας εφαρμογή MyEdenred® βρέθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες εφαρμογές της ελληνικής αγοράς, αποσπώντας ένα τόσο σημαντικό βραβείο. Έχοντας δεσμευτεί απέναντι στους πελάτες και κατόχους των λύσεών μας, θα συνεχίσουμε, με σκληρή δουλειά, να προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την εμπειρία τους. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε λίγους μόλις μήνες από την παρουσίαση της εφαρμογής δεκάδες χιλιάδες κάτοχοι των υπηρεσιών μας χρησιμοποιούν την εφαρμογή για τις καθημερινές τους συναλλαγές.», δήλωσε η κυρία Βερούχη Μαρία, Marketing Director της Edenred.

Με τη νέα, μοντέρνα εφαρμογή MyEdenred®, όλοι οι κάτοχοι των λύσεων Ticket Restaurant® & Ticket Compliments® απολαμβάνουν μία σειρά από πλεονεκτήματα, όπως έλεγχο υπολοίπου των καρτών τους, πρόσβαση στο ιστορικό των συναλλαγών, άμεσες ενημερώσεις για όλες τις συναλλαγές και 24/7 πρόσβαση στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Επιπλέον, οι κάτοχοι των λύσεων της Edenred μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τα κοντινά τους καταστήματα καθώς και να δουν περισσότερες πληροφορίες μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες σελίδες των καταστημάτων, όπως απευθείας κλήση στο κατάστημα της επιλογής τους, οδηγίες πλοήγησης μέσω Google maps, και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα εφαρμογή MyEdenred®, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.edenred.gr, ή να την κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play Store ή το Apple Store.

▬▬

Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις πληρωμών για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει κοντά 830.000 εταιρικούς πελάτες, 47 εκατομμύρια χρήστες-εργαζόμενους και 1.7 εκατομμύρια συνεργαζόμενους εμπόρους, με παρουσία σε 46 χώρες. Χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας, ο Όμιλος διαχειρίστηκε 2,5 δισ. συναλλαγές το 2018, κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών, αριθμός που αντιπροσωπεύει πάνω από €28 δισ. σε business volume.

Το προσωπικό των 8.500 ατόμων της Edenred δρα με τη δέσμευση να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των εργαζομένων, αυξάνοντας την αποδοτικότητα των εταιρειών και ενισχύοντας τα έσοδα των εμπόρων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τριών επιχειρηματικών γραμμών:

•Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®)

•Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων (Spendeo®)

•Κίνητρα & Επιβράβευση (Ticket Compliments®)

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και περιλαμβάνεται στους ακόλουθους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe και MSCI Europe.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.edenred.com

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.