Η Edenred προσέφερε κάρτες εστιατορίου στους 2.000 δημοσιογράφους που παρακολουθήσαν τη Σύνοδο Κορυφής G7 στην Biarritz

28 Αυγούστου 2019

Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις πληρωμών για τον επιχειρηματικό κόσμο, επιλέχθηκε από την οργανωτική ομάδα της G7 ως μια από τις εταιρείες χορηγούς που συνέβαλαν στη διοργάνωση της Συνόδου Κορυφής στη Biarritz, που έλαβε χώρα από τις 24 έως τις 26 Αυγούστου 2019. Περίπου 2.000 Γάλλοι και διεθνείς δημοσιογράφοι που κάλυψαν ειδησεογραφικά τη Σύνοδο Κορυφής, έλαβαν μία κάρτα εστιατορίου από την Edenred, που σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Όμιλο, με σκοπό την παροχή φαγητού κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Εμπνευσμένη από τη λύση Ticket Restaurant της Edenred, η προπληρωμένη κάρτα που δημιουργήθηκε για τη Σύνοδο Κορυφής G7, ήταν διαθέσιμη για χρήση σε οποιοδήποτε τοπικό εστιατόριο του δικτύου της Edenred. Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα G7 κατάφερε να συνδέσει τη διοργάνωση με την τοπική οικονομία και παράλληλα να δώσει στους δημοσιογράφους και τους συνέδρους που παρευρέθηκαν από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσουν τη Βασκική γαστρονομία.

Η Edenred εγγυήθηκε την ασφάλεια του προγράμματος και τη σωστή διαχείριση των δαπανών μέσα από τη διεθνή πλατφόρμα της που βασίστηκε στη λύση Ticket Restaurant® καθώς και άλλες λύσεις του Ομίλου (δωροεπιταγές, κάρτες καυσίμων, virtual cards).

Αυτή η αποκλειστική δυνατότητα, έδωσε την ελευθερία στους δημοσιογράφους να επιλέξουν οι ίδιοι το είδος του φαγητού τους, μειώνοντας έτσι τα απορρίμματα και λειτουργώντας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 20121 και τις δεσμεύσεις της Γαλλικής Προεδρίας της Συνόδου G7. Πάνω στην ίδια φιλοσοφία και για να είναι οι κάρτες όσο πιο φιλικές προς το περιβάλλον γίνεται, μετά τη Σύνοδο δρομολογήθηκε η συλλογή και η ανακύκλωσή τους.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, η Edenred είχε επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσει τις κοινωνικές της δεσμεύσεις στο χώρο, τονίζοντας τις λύσεις που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να καταστεί η Σύνοδος Κορυφής G7 ένα γεγονός φιλικό προς το περιβάλλον, ιδιαίτερα στον τομέα της προώθησης μίας ισορροπημένης διατροφής.

Όπως αναφέρει ο Bertrand Dumazy, Chairman και Chief Executive Officer της Edenred: «Η Σύνοδος Κορυφής της Biarritz αποτελεί σημείο κλειδί για τη Γαλλική Προεδρία της G7 και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι διοργανωτές για να αποτελέσει η συγκεκριμένη εκδήλωση ένα εξέχον παράδειγμα της δέσμευσης της Γαλλίας για την οικολογική ευθύνη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που επιλεχθήκαμε, ως παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο μας, να εκπροσωπήσουμε την τεχνολογική υπεροχή και το κοινωνικό μοντέλο της Γαλλίας μέσα από τη δημιουργία της καινοτόμου κάρτας εστιατορίου Edenred G7 που ωφέλησε τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τις επιχειρήσεις εστίασης αλλά και την τοπική οικονομία».

▬▬

Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις πληρωμών για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει κοντά 830,000 εταιρικούς πελάτες, 47 εκατομμύρια χρήστες-εργαζόμενους και 1.7 εκατομμύρια συνεργαζόμενους εμπόρους, με παρουσία σε 46 χώρες. Χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας, ο Όμιλος διαχειρίστηκε 2.5 δισ. συναλλαγές το 2018, κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών, αριθμός που αντιπροσωπεύει πάνω από €28 δισ. σε business volume. 

Το προσωπικό των 8,500 ατόμων της Edenred δρα με τη δέσμευση να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των εργαζομένων, αυξάνοντας την αποδοτικότητα των εταιρειών και ενισχύοντας τα έσοδα των εμπόρων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τριών επιχειρηματικών γραμμών:

•Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®)
•Λύσεις Φορητότητας και Διαχείρισης Στόλου (Spendeo®)
•Συμπληρωματικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων Κινήτρων και Επιβράβευσης (Ticket Compliments®)


Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και περιλαμβάνεται στους ακόλουθους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe και MSCI Europe.

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.