ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred πλέει για δεύτερη συνεχή χρονιά

27 Μαρτίου 2019

Μετά από τη χορηγία της στο Route du Rhum – Destination Guadeloupe 2018, η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις πληρωμών για τον κόσμο της εργασίας, ανανέωσε τη δέσμευσή της στον ναυλωτή της Class40 Emmanuel Le Roch. Ο Γάλλος καπετάνιος θα πλεύσει για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο του 2019 με τα χρώματα της Edenred και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Transat Jacques Vabre. Σε αυτόν τον double-handed διατλαντικό αγώνα, οι συμμετέχοντες θα αποπλεύσουν από τη Χάβρη της Γαλλίας στις 27 Οκτωβρίου και θα κατευθυνθούν προς το Salvador da Bahia στη Βραζιλία.

Αφού βοήθησε τον Emmanuel Le Roch να κάνει το όνειρο της πρώτης συμμετοχής του στον διατλαντικό solo αγώνα Route du Rhum πραγματικότητα, ο Όμιλος Edenred θα συνεχίσει να στηρίζει την περιπέτεια “True Dream” στεκόμενη δίπλα στον καπετάνιο και το 2019. Η ατζέντα για το συγκεκριμένο έτος περιλαμβάνει περίπου 10,000 ναυτικά μίλια ιστιοπλοΐας, με πρώτο τον αγώνα Défi Atlantique, ενώ στην συνέχεια ακολουθούν οι αγώνες Normandy Channel, Armen και Transat Jacques Vabre, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεγάλο γεγονός σε μία σεζόν επικεντρωμένη στην ομαδική δουλειά. Το όνομα του ανθρώπου που θα υπηρετήσει ως συν-κυβερνήτης δίπλα στον Emmanuel Le Roch στο Transat Jacques Vabre θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


"Η Edenred είναι υπερήφανη που συνεχίζει αυτήν την γεμάτη έμπνευση συνεργασία με τον Emmanuel Le Roch. Ο Emmanuel εκπροσώπησε τον Όμιλο με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια του Route du Rhum, επιδεικνύοντας εξαιρετικό θάρρος και ανιδιοτέλεια. Η προσωπικότητα και οι αξίες του ενσαρκώνουν τη δέσμευση, τη φαντασία και την απλότητα που χαρακτηρίζει τους 8,500 εργαζόμενους της Edenred σε 45 χώρες. Και πάλι αυτή τη χρονιά μπορεί να είναι σίγουρος για την στήριξη που θα λάβει από τις ομάδες μας με ενθουσιασμό, πόσο μάλλον από την στιγμή που η διαδρομή του αγώνα Jacques Vabre ενώνει δύο από τις πιο εμβληματικές αγορές του Ομίλου, την Βραζιλία και την Γαλλία." δήλωσε ο Bertrand Dumazy, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Edenred.


Μια έντονη περίοδος επέρχεται
Ο πρώτος αγώνας της περιόδου, ο two-stage αγώνας Défi Atlantique, θα ξεκινήσει από τη Γουαδελούπη στις 23 Μαρτίου. Μετά από μια μικρή στάση στην Horta, Azores, τα συμμετέχοντα συνεργεία θα αναχωρήσουν για το La Rochelle, όπου αναμένεται να φτάσουν στα μέσα του Απρίλη. «Σε ένα χρόνο που αναμένεται ο αγώνας Transat Jacques Vabre, ο Défi Atlantique είναι μία καλή ευκαιρία να σημειωθούν κάποια μίλια και να κατακτηθεί παραπάνω εμπειρία.» δήλωσε ο Emmanuel Le Roch. "Νιώθω μεγάλη τιμή που έχω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την στήριξη της Edenred. Η αγωνιστική περίοδος του 2019 είναι ιδιαίτερα έντονη. Αυτό την κάνει ακόμη πιο συναρπαστική και γεμάτη κίνητρο. Το έργο της Edenred θα επικεντρωθεί για ακόμη μια φορά σε ανθρώπους, και είμαι πολύ χαρούμενος που φέρνω όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου να «πλεύσουν» μαζί μου. Η στήριξή τους κατά τη διάρκεια του Route du Rhum αποδείχτηκε ακλόνητη και στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Νιώθω πολύ τυχερός που έχω τον Όμιλο στο πλευρό μου και ανυπομονώ να συνεχίσω την περιπέτεια."
 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2019

  • 23 Μαρτίου : Défi Atlantique (Pointe-à-Pitre > Horta > La Rochelle, συνεργείο 2 ατόμων ή περισσότερων)
  • 19 Μαΐου: Normandy Channel Race (ξεκινά και τελειώνει στο Caen, μέσω των Isle of Wight, Tuskar Rock και Fastnet lighthouse στην Ιρλανδία, double-handed)
  • 30 Μαΐου: Armen Race (ξεκινά και τελειώνει στο La Trinité-sur-Mer, μέσω των Chaussée de Sein και Île d’Yeu, συνεργείο 2 ατόμων ή περισσότερων)
  • 27 Οκτωβρίου: Transat Jacques Vabre (Le Havre στη Γαλλία > Salvador da Bahia στη Βραζιλία, double-handed)