Βράβευση της εφαρμογής MyEdenred® για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Mobile Excellence Awards 2020

6 Οκτωβρίου 2020

 

Gold βραβείο για την εφαρμογή MyEdenred® στην κατηγορία “Food & Drink Mobile Applications” των Mobile Excellence Awards 2020 απέσπασε η Edenred, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Με ενισχυμένες λειτουργίες που στοχεύουν στην παροχή της απόλυτης self-service εμπειρίας και έχοντας την ασφάλεια των συναλλαγών ως βασικό άξονα των υπηρεσιών που προσφέρει, η εφαρμογή MyEdenred®, αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ως η καλύτερη εφαρμογή της κατηγορίας της, λαμβάνοντας την μεγαλύτερη διάκριση, ως επιβράβευση της διαρκούς της εξέλιξης.

Η εφαρμογή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των κατόχων Ticket Restaurant® και Ticket Compliments® διαθέτοντας ποικίλες λειτουργίες. Ανάμεσα στα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι χρήστες, περιλαμβάνονται: α) η απευθείας προσθήκη της κάρτας Ticket Restaurant® στο Apple Wallet, για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς ανέπαφες συναλλαγές, με την υπηρεσία Apple Pay, β) η self-service διαχείριση των καρτών, με λειτουργίες όπως υπενθύμιση PIN, φραγή και ξεμπλοκάρισμα κάρτας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής αλλά και αφαίρεση κάρτας, γ) ο έλεγχος υπολοίπου και ιστορικού συναλλαγών, δ) οι άμεσες ενημερώσεις με την πραγματοποίηση συναλλαγών, ε) ο εντοπισμός συνεργαζόμενων καταστημάτων με πολλαπλές δυνατότητες αναζήτησης, στ) η παροχή χρήσιμων πληροφοριών για τα  καταστήματα, όπως τηλέφωνο με δυνατότητα απευθείας κλήσης, σύνδεση με Google Maps για εύκολη πλοήγηση, ενημέρωση για παρεχόμενες υπηρεσίες όπως delivery και mobile POS, φωτογραφίες καταστημάτων, ζ) η ειδική ενότητα προσφορών για άμεση ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες Προσφορές & Διαγωνισμούς που η Edenred εξασφαλίζει αποκλειστικά για τους κατόχους Ticket Restaurant®.

Με πρωταρχική εταιρική αξία το Πάθος για τους Πελάτες της και την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης τους, η Edenred εξελίσσει διαρκώς την εφαρμογή MyEdenred®, μέσα από την ανάπτυξη χρήσιμων λειτουργιών που θα είναι διαθέσιμες το επόμενο διάστημα και οι οποίες μεγιστοποιούν την αξία που επιθυμεί να δημιουργεί για τους πελάτες της.

Τα Mobile Excellence Awards 2020 διοργανώθηκαν για έκτη συνεχόμενη  χρονιά από την Boussias Communications, με την υποστήριξη του ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, της ΕΕΚΤ, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΠΕ, του GRECA, του ΕΙΠ και του Hellenic CIO Forum της ΕΕΔΕ με στόχο να αναδείξουν, για ακόμη μία χρονιά, τα κορυφαία προϊόντα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές στην αγορά του mobile.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή MyEdenred®, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.edenred.gr, ή να την κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play Store ή το Apple Store.

▬▬

Η Edenred κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο,φέρνει κοντά 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 850.000 εταιρικούς πελάτες σε 46 χώρες.  

Η Edenred προσφέρει λύσεις που περιλαμβάνουν Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®, MyBenefits®), Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων (Spendeo®), Κίνητρα & Επιβράβευση (Ticket Compliments®). Οι λύσεις αυτές, στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, ενισχύουν την αποδοτικότητα και το προφίλ των εταιρειών, στηρίζουν την αγορά εργασίας αλλά και τις τοπικές οικονομίες.

Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό οικοσύστημα, πιο ασφαλές, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.

Το 2019, ο Όμιλος Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους €31 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris  και εντάσσεται στους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe και MSCI Europe.

Περισσότερες πληροφορίες: www.edenred.gr

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.