Καλωσορίζουμε το Βιολογικό Χωριό στο δίκτυο Ticket Restaurant®!

 

Οι υγιεινές μας συνήθειες αποκτούν το «χωριό» τους!

Στην Edenred ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι ολόκληρη BeHealthy φιλοσοφία! Άλλωστε η λύση Ticket Restaurant® προάγει με τον ιδανικότερο τρόπο την υγιεινή διατροφή εν ώρα εργασίας! Την φιλοσοφία αυτή υπηρετούμε και μέσα από τη νέα μας συνεργασία με το Βιολογικό Χωριό!

Ένα «χωριό» γεμάτο από καλούδια με βιολογικές πρώτες ύλες, που ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα ζωής, υγεία και αρμονία.

Το Βιολογικό Χωριό ξεκίνησε την πορεία του το 2008 ανοίγοντας την μεγάλη κατηγορία των organic market. Κατάφερε να γίνει leader της αγοράς και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των βιο-καταναλωτών, οι οποίοι αυξάνονται ολοένα και περισσότερο!

 

Βιολογικό Χωριό με 11 καταστήματα και συνεχίζει....

Το Βιολογικό Χωριό, αποτελείται από 11 καταστήματα με τελευταία εκείνα του Κολωνακίου και της Γλυφάδας που άνοιξε τον Φεβρουάριο και στοχεύει να συνεχίσει τη δυναμική του πορεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε όλα τα καταστήματα εδώ

 

Lunch Break στο Βιολογικό Χωριό με Ticket Restaurant®

Σε επιλεγμένα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού λειτουργεί και organic bar με καφέδες, χυμούς, σάντουιτς, σαλάτες, όλα με βιολογικές πρώτες ύλες! Τι καλύτερο από το να απολαύσετε ένα υγιεινό lunch break με λιχουδιές από το Βιολογικό Χωριό και με την ευκολία Ticket Restaurant®!

Στο κατάστημα του Κολωνακίου λειτουργεί ήδη η υπηρεσία του organic bar!