ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred παγκοσμίως

Η Edenred, είναι μία κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει κοντά περισσότερους από 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 850.000 εταιρικών πελατών σε 46 χώρες.

Η Edenred προσφέρει λύσεις πληρωμής ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), κίνητρα (όπως δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων) και εταιρικές πληρωμές (όπως άυλες κάρτες).

Με δέσμευση στο όραμα του Ομίλου «Enrich connections. For good», οι λύσεις αυτές ενισχύουν την ευημερία και την αγοραστική δύναμη των χρηστών. Βελτιώνουν την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και αναζωογονούν την αγορά εργασίας και την τοπική οικονομία. Ενθαρρύνουν επίσης την πρόσβαση σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές, πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται καθημερινά στο να κάνουν τον κόσμο της εργασίας, πιο ασφαλή, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και περιλαμβάνεται στους δείκτες CAC Next 20, FTSE4Good και MSCI Europe.

Δείτε εδώ σε ποιες χώρες  δραστηριοποιούμαστε.