ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι είμαστε

Καλωσήρθατε σε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια!

Καλωσήρθατε σε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια!

H Edenred, η εταιρεία που εφηύρε τις διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant®, είναι παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες προς επιχειρήσεις.

Βασικός στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες:

  • Στις επιχειρήσεις, βελτιώνοντας την απόδοση των οργανισμών τους
  • Στους εργαζομένους μιας επιχείρησης, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους
  • Στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, ενισχύοντας τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα λύσεων, από παροχή σίτισης και επιβράβευση έως διαχείριση εταιρικών εξόδων, στόχος μας είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας των οργανισμών, η αύξηση της αγοραστικής δύναμης των ατόμων και η αύξηση των πωλήσεων των συνεργαζόμενων εμπόρων.

Από το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, μέχρι και σήμερα, η Edenred αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 7.500 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 300.000 δικαιούχους.

Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με 10.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα, τα οποία εμπλουτίζονται διαρκώς και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών πρώτης γραμμής, όπως διατροφή, ένδυση και μετακινήσεις!

Όλοι εμείς στην Edenred είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις αξίες και τις αρχές που ακολουθούμε, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε τον Κώδικα Δεοντολογίας που τις διασφαλίζει.

Με ένα κλικ στο link θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε εκτενέστερα τη φιλοσοφία μας!

 

Η Edenred Ελλάδος

> 7.500 εταιρείες - πελάτες
> 300.000 δικαιούχοι
> 10.000 συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα

Το όραμά μας
  1. Να αναπτύσσουμε υπηρεσίες για Εταιρείες και Οργανισμούς οι οποίες θα υποστηρίζουν την ανάπτυξή τους, θα βελτιώνουν την αποδοτικότητά τους και θα απλοποιούν την καθημερινή ζωή των εργαζομένων τους
  2. Να είμαστε πάντα πρωτοπόροι στον χώρο μας γιατί ξέρουμε να κοιτάμε μπροστά, να προβλέπουμε και να διαφοροποιούμαστε, έτσι ώστε να προοδεύουμε και να αναπτύσσουμε νέες ιδέες
  3. Να παίρνουμε ρίσκα και πρωτοβουλίες, να δουλεύουμε ομαδικά για να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας
  4. Να βάζουμε υψηλούς στόχους στους ίδιους μας τους εαυτούς, καθημερινά, τόσο σαν άτομα όσο και σαν ομάδα, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό και βελτιώνοντας την απόδοσή μας
  5. Να αναγνωρίζουμε την αξία των ανθρώπων καθώς και τη διορατικότητά τους μέσα στην εταιρεία μας, αλλά και έξω από αυτήν
  6. Να χτίζουμε σχέσεις και να δημιουργούμε κλίμα εμπιστοσύνης τόσο μεταξύ μας όσο και με τους πελάτες μας

Edenred Ελλάδας: 25 χρόνια δίπλα σας!

Έχοντας παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1996, η Edenred συνεργάζεται σήμερα με περισσότερες από 7.500 εταιρείες - πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 300.000 χρήστες. Παράλληλα, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στους χρήστες μέσω ενός δικτύου που αποτελείται από 10.000 συνεργαζόμενα σημεία - καταστήματα.

Οι αξίες και η αποστολή μας

Στην Edenred πιστεύουμε στην καινοτομία, στην αποδοτικότητα και στην απλότητα των λύσεων που διευκολύνουν τη ζωή όλων μας. Έχοντας ως γνώμονα τις παραπάνω αξίες δημιουργούμε ένα «ντόμινο» θετικών αλληλεπιδράσεων, μιας και η βελτίωση της καθημερινότητας των δικαιούχων μέσα από τις προσφερόμενες παροχές, τις επιβραβεύσεις, αλλά και χρήσιμα εταιρικά εργαλεία, συμβάλλει ουσιαστικά στην πρόοδο της εταιρείας που τα παρέχει. Παράλληλα, η βελτιωμένη αγοραστική δύναμη που απορρέει από την παροχή των παραπάνω λύσεων ενισχύει επιπλέον τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Συνεχίζουμε σταθερά να προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις με απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης.

Οι Αξίες μας

Πάθος για τους πελάτες μας

Σεβασμός

Φαντασία

Απλότητα

Eπιχειρηματικό πνεύμα