ΕΛΛΑΔΑ
epay-gif

Ο έξυπνος τρόπος πληρωμών με Edenred Pay

Η υπηρεσία Edenred Pay είναι το ψηφιακό πορτοφόλι των καρτών της Edenred που μεταμορφώνει το Android κινητό σας σε μέσο ανέπαφων πληρωμών, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή MyEdenred®.
Διαθέσιμη και για συσκευές Huawei!

epay-gif

Έχετε Android συσκευή;

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή MyEdenred® και απολαύστε γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές με την υπηρεσία Edenred Pay!

epay-gif

Ανακαλύψτε τον έξυπνο τρόπο πληρωμών από την Edenred!

 • Εύκολα

 • Γρήγορα

 • Με ασφάλεια

icon-here

Χρησιμοποιήστε όλες τις κάρτες Edenred πιο εύκολα από ποτέ! Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Edenred Pay σε οποιοδήποτε Android* κινητό 5.0 και άνω, το οποίο διαθέτει τεχνολογία NFC. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για Huawei συσκευές που δεν διαθέτουν Google services! Εάν έχετε iOS συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Apple Pay.

icon-here

Το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Ticket Restaurant® παραμένει το ίδιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Edenred Pay σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα, που διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών.

icon-here

Οι πληρωμές μέσω Edenred Pay είναι ασφαλείς. Οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στο κινητό σας και όταν πραγματοποιείτε πληρωμές, δεν μεταφέρονται ποτέ στο κατάστημα. Γι’ αυτό τον λόγο, η υπηρεσία Edenred Pay αναθέτει ένα μοναδικό διακριτικό δεδομένων (token) για κάθε συναλλαγή, ώστε να διατηρεί τις πληρωμές σας ασφαλείς και εμπιστευτικές.

*Το Huawei P8 Lite δεν υποστηρίζει την υπηρεσία Edenred Pay.

mobile

Πώς ενεργοποιώ το Edenred Pay;

 1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή MyEdenred® στο Android ή Huawei κινητό σας και προσθέστε την ενεργή Edenred κάρτα σας
 2. Στην ενότητα 'Οι κάρτες μου', επιλέξτε την ενεργή κάρτα που θέλετε να προστεθεί στο Edenred Pay
 3. Επιλέξτε Εγκατάσταση Edenred Pay
 4. Διαβάστε και αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης
 5. Έτοιμοι για συναλλαγές!
epay-gif

Πώς πραγματοποιώ συναλλαγές με Edenred Pay;

 1. Ξεκλειδώστε το κινητό σας, με τον τρόπο που έχετε επιλέξει (δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο, κωδικός PIN)
 2. Πλησιάστε το κινητό σας επάνω από το τερματικό (POS)
 3. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται στην εφαρμογή MyEdenred®

*Σιγουρευτείτε ότι η λειτουργία NFC είναι ενεργοποιημένη και ότι έχετε θέσει το Edenred Pay ως προεπιλεγμένο wallet

epay-gif

Συχνές ερωτήσεις...

Τι είναι το Edenred Pay;

Η υπηρεσία Edenred Pay σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Android κινητό σας ως μέσο πληρωμής για να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές, με τους ίδιους όρους χρήσης που έχουν οι κάρτες της Edenred.

Ποιες είναι οι συμβατές συσκευές;

Η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη σε Android κινητά (Samsung, Huawei, Xiaomi, OnePlus, LG, Sony) που διαθέτουν NFC λειτουργία. Επιπλεόν, είναι διαθέσιμη και για Huawei συσκευές που δεν διαθέτουν Google services! Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Edenred Pay για πληρωμές μέσω κινητού σε οποιοδήποτε smartphone με Android 5.0 και πάνω που διαθέτει τεχνολογία NFC.
Σημείωση: Το Huawei P8 Lite δεν υποστηρίζει την υπηρεσία Edenred Pay.

Εάν έχετε iOS συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Apple Pay για να πραγματοποιείτε πληρωμές με το κινητό σας.

Ποιες είναι οι συμβατές κάρτες;

Το Edenred Pay είναι συμβατό με όλες τις κάρτες Edenred. Χρησιμοποιήστε τις κάρτες Ticket Restaurant®, Spendeo®, MyBenefits® και Ticket Compiments®.

Πώς αποκτώ πρόσβαση στην υπηρεσία Edenred Pay;

Η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη δωρεάν και χωρίς καμία συνδρομή, για όλους τους χρήστες καρτών Edenred (Ticket Restaurant®, Spendeo®, MyBenefits® και Ticket Compiments®). Προκειμένου να τη χρησιμοποιήσετε, χρειάζεται συμβατή συσκευή, να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή MyEdenred® από το Play Store εδώ ή το App Gallery εδώ και να έχετε εγγράψει την ενεργή Εdenred κάρτα σας στην εφαρμογή.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Edenred Pay;

Η υπηρεσία Edenred Pay είναι διαθέσιμη δωρεάν και χωρίς καμία συνδρομή, για όλους τους κατόχους καρτών Edenred (Ticket Restaurant®, Spendeo®, MyBenefits® και Ticket Compiments®).

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία Edenred Pay;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Edenred Pay σε ολόκληρο το συνεργαζόμενο δίκτυο, που διαθέτει τερματικά ανέπαφων πληρωμών (NFC).

Πώς μπορώ να γνωρίζω εάν το κατάστημα έχει τερματικό για ανέπαφες πληρωμές (NFC);

Μπορείτε να το παρατηρήσετε χάρη στο λογότυπο ανέπαφων συναλλαγών στο τερματικό.

Είναι ασφαλείς οι πληρωμές μου;

Ναι. Οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στο Android κινητό σας και, όταν πραγματοποιείτε πληρωμές, δεν μεταφέρονται ποτέ στο κατάστημα. Γι’ αυτό τον λόγο, η υπηρεσία Edenred Pay αναθέτει ένα μοναδικό διακριτικό δεδομένων (token) για κάθε συναλλαγή, ώστε να διατηρεί τις πληρωμές σας ασφαλείς και εμπιστευτικές.

Πώς ενεργοποιώ την υπηρεσία Edenred Pay για τις κάρτες της Edenred;

Είναι πολύ απλό. Εφόσον έχετε κατεβάσει την εφαρμογή MyEdenred® και έχετε ήδη προσθέσει την ενεργή σας κάρτα, επιλέγετε Εγκατάσταση Edenred Pay. Διαβάζετε και αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και η κάρτα σας είναι έτοιμη για χρήση Edenred Pay.

Τι συμβαίνει εάν κάνω αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό μου;

Η Android αναβάθμιση δεν έχει κάποια επίδραση στην κάρτα που έχει εγγραφεί στην υπηρεσία Edenred Pay.

Πώς πραγματοποιώ πληρωμές με την υπηρεσία Edenred Pay;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Edenred Pay σε όλο το συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων της Edenred, αρκεί το κατάστημα να διαθέτει τερματικό ανέπαφων πληρωμών (NFC).

Είναι πολύ απλό στη χρήση! Μόλις περαστεί το ποσό προς πληρωμή στο τερματικό, ξεκλειδώνετε το κινητό σας και το περνάτε επάνω από το τερματικό. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται στο ιστορικό των συναλλαγών στην εφαρμογή MyEdenred®.

Αυτό λειτουργεί εάν η λειτουργία NFC είναι ενεργοποιημένη και έχετε θέσει το Edenred Pay ως προεπιλεγμένο wallet.

Χρειάζεται ταυτοποίηση για πληρωμές μέσω Edenred Pay;

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε πληρωμές μέσω Edenred Pay, πρέπει να ορίσετε μια μέθοδο για το ξεκλείδωμα της συσκευής του smartphone σας (δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο ή PIN κινητού). Μόνο χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μέθοδο, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Ισχύουν οι όροι των καρτών της Edenred για χρήση της υπηρεσίας Edenred Pay με τις κάρτες της Edenred;

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Edenred Pay, το κινητό σας μετατρέπεται σε ένα επιπλέον μέσο πληρωμών για να χρησιμοποιείτε τις κάρτες της Edenred. Οι όροι χρήσης παραμένουν ίδιοι, ανεξάρτητα από το μέσο πληρωμής που χρησιμοποιείτε.

Πώς παρακολουθώ τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω Edenred Pay;

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται με Edenred Pay είναι διαθέσιμες στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή MyEdenred®.

Πώς γνωρίζω εάν η συναλλαγή μέσω Edenred Pay έχει γίνει αποδεκτή ή έχει απορριφθεί;

Η τελευταία συναλλαγή ή απόπειρα συναλλαγής, θα εμφανίζεται στο λογαριασμό σας στην εφαρμογή MyEdenred®.

Παρ’ όλ’ αυτά, ομοίως με τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με κάρτες, η απόδειξη του καταστήματος επιβεβαιώνει εάν η συναλλαγή έγινε αποδεκτή ή απορρίφθηκε.

Τι συμβαίνει αν λήξει η κάρτα μου;

Εάν λήξει η κάρτα σας δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Edenred Pay με αυτή την κάρτα. Εάν λάβετε νέα κάρτα που αντικαθιστά την παλιά, θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε και να ακολουθήσετε τα βήματα της εγγραφής της στο Edenred Pay.

Έχασα/εκλάπη το κινητό μου τηλέφωνο

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της Edenred κάρτα σας, την μπλοκάρετε άμεσα μέσω της εφαρμογής MyEdenred® και καλείτε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2102117030.

Το να μπλοκάρετε την κάρτα δεν εμποδίζει τη χρήση του κινητού σας για πληρωμές.

Πώς ενεργοποιώ την υπηρεσία NFC στο κινητό μου;

Επιλέξτε τις Ρυθμίσεις στην Android συσκευή σας. Έπειτα, επιλέξτε Συνδέσεις/Προτιμήσεις συνδέσεων. Θα πρέπει να εμφανιστεί η επιλογή NFC, την οποία και ενεργοποιείτε.

Πώς θέτω ως προεπιλεγμένο wallet το Edenred Pay;

Επιλέξτε τις Ρυθμίσεις. Έπειτα, επιλέξτε Συνδέσεις και NFC και πληρωμές. Ενεργοποιήστε το NFC, το Tap and pay και τη δυνατότητα να πληρώνετε με την ανοιχτή εφαρμογή. Επιλέξτε Edenred Pay και την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το κινητό σας σε ένα τερματικό πληρωμών, το Edenred Pay θα είναι η προεπιλεγμένη σας υπηρεσία πληρωμών.

Πώς αφαιρώ κάρτα από το Edenred Pay Wallet;

Επιλέξτε την κάρτα που έχετε προσθέσει στο Edenred Pay και συγκεκριμένα τις Ρυθμίσεις της κάρτας, από το εικονίδιο «γρανάζι» επάνω δεξιά στην σελίδα της κάρτας. Επιλέξτε τη Διαγραφή της κάρτας από το Edenred Pay, επιβεβαιώστε την ενέργεια και περιμένετε να ολοκληρωθεί. Η κάρτα σας εξακολουθεί να εμφανίζεται στον λογαριασμό σας και μπορείτε να την προσθέσετε εκ νέου στο Edenred Pay, ανά πάσα στιγμή.

Με ποιον να επικοινωνήσω σε περίπτωση θέματος;

Για οποιοδήποτε θέμα αναφορικά με τη χρήση καρτών της Edenred στην υπηρεσία Edenred Pay, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης στο 2102117030, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-20:00.