ΕΛΛΑΔΑ

Edenred και Google Pay

Η ευκολία των καρτών Edenred
συναντά την ευκολία του Google Pay

Edenred και Google Pay
Ένας ασφαλής, ανέπαφος και ευέλικτος τρόπος πληρωμών.

Συμπληρωματικά με τα ψηφιακά πορτοφόλια Edenred Pay και Apple Pay, το Google Pay αποτελεί και αυτό ορόσημο για εύκολες, ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές μέσω Android κινητών.

Κατεβάστε τώρα στην Android συσκευή σας την δωρεάν εφαρμογή MyEdenred®, προσθέστε την Edenred κάρτα σας στο Google Pay, και απολαύστε μία νέα εμπειρία mobile πληρωμών στα αγαπημένα καταστήματα του δικτύου της Edenred σε όλη την Ελλάδα!

Συμπληρωματικά, μέσω της εφαρμογής MyEdenred®, απολαμβάνετε όπου και αν βρίσκεστε 24/7 διαχείριση των καρτών σας με άμεση πρόσβαση στο υπόλοιπο και ιστορικό των συναλλαγών, προβολή του συνεργαζόμενου δικτύου καταστημάτων, υπενθύμιση PIN, φραγή κάρτας σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας κ.λπ.

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή MyEdenred® τώρα!

Γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές

icon-here

Χάρη στις πληρωμές μέσω κινητού, δεν χρειάζεται πλέον να διατηρείτε την κάρτα σας μαζί σας. Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Google Pay σε οποιοδήποτε Android* κινητό 5.0 και άνω, το οποίο διαθέτει τεχνολογία NFC και απολαύστε γρήγορες και εύκολες συναλλαγές. Εάν έχετε iOS συσκευή, μπορείτε να χρησιμοποιήστε την υπηρεσία Apple Pay.

icon-here

Το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Ticket Restaurant® παραμένει το ίδιο, προσφέροντας σας μέγιστη ευελιξία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Google Pay πανελλαδικά σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα που διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών.

icon-here

Κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω Google Pay, οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στο κινητό σας, ούτε μεταφέρονται στο κατάστημα, καθιστώντας έτσι όλες τις πληρωμές μέσω Google Pay ασφαλείς και εμπιστευτικές.

 

*Σιγουρευτείτε ότι η λειτουργία NFC είναι ενεργοποιημένη και ότι έχετε θέσει το Google ως προεπιλεγμένο wallet

Πως προσθέτω μία κάρτα στο Google Pay

 1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή MyEdenred® και δημιουργήστε τον λογαριασμό σας
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή MyEdenred® στο Android κινητό σας και προσθέστε την Edenred κάρτα σας
 3. Επιλέξτε την ενεργή κάρτα της επιθυμίας σας από την ενότητα ‘Οι κάρτες μου’
 4. Επιλέξτε ‘Προσθήκη σε Google Pay’
 5. Διαβάστε και αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης
 6. Έτοιμοι για συναλλαγές!

Πως πραγματοποιώ συναλλαγές με Google Pay

 1. Πριν την πρώτη σας συναλλαγή, θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την λειτουργία NFC στην Android συσκευή σας
 2. Ξεκλειδώστε το κινητό σας, με τον τρόπο που έχετε επιλέξει (δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο, κωδικός PIN)
 3. Πλησιάστε το κινητό σας επάνω από το τερματικό (POS)
 4. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται και εμφανίζεται στην εφαρμογή MyEdenred®

Συχνές ερωτήσεις...

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Google Pay;

Μπορείτε απλά να φύγετε από σπίτι σας αφήνοντας πίσω την Ticket Restaurant®, Spendeo®, Ticket Compliments® ή MyBenefits® κάρτα σας. Με το Google Pay, τα στοιχεία της κάρτας σας είναι πλήρως προστατευμένα καθώς δεν αποθηκεύονται στη συσκευή σας και δεν κοινοποιούνται στο κατάστημα κατά την πληρωμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google PayTM στα xιλιάδες φυσικά & online καταστήματα στην Ελλάδα, βάσει των όρων χρήσης της εκάστοτε Edenred κάρτα σας, και τα οποία διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών NFC, μία τεχνολογία που επιτρέπει την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων.

Σε ποιες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω το Google Pay;

Για να χρησιμοποιήσετε το Google Pay ™, χρειάζεστε μια συσκευή Android με Lollipop 5.0 ή νεότερη έκδοση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://support.google.com/pay

Πού μπορώ να πληρώσω με το Google Pay;

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με Ticket Restaurant®, Spendeo®, Ticket Compliments® ή MyBenefits® κάρτα μεσω Google PayTM στα xιλιάδες φυσικά & online καταστήματα στην Ελλάδα, βάσει των όρων χρήσης της εκάστοτε Edenred κάρτα σας, και τα οποία διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών Mastercard.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω το Google Pay στο κινητό μου τηλέφωνο;

Πρώτα, κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή MyEdenred® και συνδεθείτε (ή δημιουργείστε) στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ticket Restaurant®, Spendeo®, Ticket Compliments® ή MyBenefits® κάρτα (η κάρτα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη) και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο Google Pay". Διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Μετά από αυτό το βήμα, η κάρτα έχει ρυθμιστεί για πληρωμή με το Google PayTM. Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε την ενεργοποίηση της κάρτας στο Google PayTM. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αμέσως μετά την ολοκλήρωση.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το NFC στη συσκευή μου;

Στην Android συσκευή σας, επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις’. Στη συνέχεια, πατήστε ‘Σύνδεση και κοινοποίηση’ και στη συνέχεια ‘NFC και Πληρωμή’. Το NFC μπορεί να ενεργοποιηθεί εκεί.

Πώς μπορώ να ορίσω το Google Pay ως το προεπιλεγμένο πορτοφόλι μου;

Στην Android συσκευή σας, επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις’. Στη συνέχεια, πατήστε ‘Σύνδεση και κοινοποίηση’ και έπειτα ‘NFC και Πληρωμή’. Στη συνέχεια, πατήστε ‘Προεπιλογή πληρωμής’. Επιλέξτε Google Pay και, στο τέλος, πατήστε το πίσω βέλος. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας σε τερματικό πληρωμών, το Google Pay θα είναι η προεπιλεγμένη υπηρεσία πληρωμής σας.

Χρειάζομαι κάποια μέθοδο ελέγχου ταυτότητας για να πληρώσω με το Google Pay;

Για να μπορείτε να πληρώσετε με το Google Pay ™, πρέπει να διαμορφώσετε μια μέθοδο ξεκλειδώματος του Android κινητού σας (δακτυλικό αποτύπωμα, μοτίβο ή PIN κινητού). Μπορείτε να ξεκινήσετε τη συναλλαγή μόνο με τη διαμορφωμένη μέθοδο.

Πώς θα ξέρω αν μια συναλλαγή Google Pay έγινε αποδεκτή ή απορρίφθηκε;

Η τελευταία συναλλαγή ή η τελευταία προσπάθεια συναλλαγής θα εμφανίζεται στο ιστορικό των συναλλαγών σας στην εφαρμογή MyEdenred®. Όπως και με τις πληρωμές με κάρτα, η απόδειξη εμπόρου επιβεβαιώνει εάν η συναλλαγή έγινε αποδεκτή ή απορρίφθηκε.

Χρειάζομαι σύνδεση στο Διαδίκτυο για να πληρώσω με το Google Pay;

Όχι, δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να πληρώσετε με το Google Pay.

Πόσο ασφαλείς είναι οι πληρωμές μέσω Google Pay;

Το Google Pay είναι ακόμα πιο ασφαλές από το να πληρώνετε με μια φυσική προπληρωμένη κάρτα. Τα στοιχεία της συναλλαγής είναι κρυπτογραφημένα και αποθηκεύονται σε ασφαλείς διακομιστές.

Ποια είναι τα τέλη για τη χρήση του Google Pay;

Το Google Pay ™ είναι ένα δωρεάν προϊόν Google. Ούτε ο κάτοχος της κάρτας Edenred ούτε ο συνεργάτης αποδοχής της κάρτας επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις για χρήση.

Ποιο είναι το όριο συναλλαγής;

Η συναλλαγή μπορεί να είναι σωρευτική και χωρίς ημερήσιο όριο ως προς την αξία.

Τι θα συμβεί εάν ενημερώσω την έκδοση Android στη συσκευή μου;

Η ενημέρωση Android δεν επηρεάζει την κάρτα που είναι καταχωρημένη στο Google Pay.

Έχασα ή μου έκλεψαν την Android συσκευή. Πώς μπορώ να προχωρήσω τώρα;

Σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει χαθεί ή κλαπεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή ‘Εύρεση της συσκευής μου’ στη διεύθυνση https://www.google.com/android/find για να κλειδώσετε ή να διαγράψετε τα δεδομένα στη συσκευή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η υπηρεσία δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη σε εσάς, αλλά μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας σύμφωνα με τους όρους χρήσης της κάρτας.

Σε περίπτωση δόλιας χρήσης ή απώλειας της κάρτας σας, για την αποφυγή περαιτέρω ακατάλληλης χρήσης, πρέπει:

 • Επικοινωνήστε άμεσα με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο +30 210 211 7035, Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 π.μ. - 05:00μμ.
 • Διαγράψτε την κάρτα σας από το Google Pay.
 • Εάν δεν διαγράψετε την κάρτα σας από το Google Pay, εξακολουθεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το Google Pay.

Τι προφυλάξεις ασφαλείας πρέπει να λαμβάνω όταν χρησιμοποιώ το Google Pay;

Μην αφήνετε τη συσκευή σας εκτός του οπτικού σας πεδίου, διασφαλίζοντας επαρκή προστασία για το προφίλ χρήστη (κωδικός πρόσβασης, όνομα χρήστη κ.λπ.). Διατηρήστε τους κωδικούς πρόσβασης και τα αναγνωριστικά κάρτας σας ασφαλή και χρησιμοποιήστε μόνο το Google Pay σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους χρήσης.

Πώς μπορώ να διαγράψω την κάρτα μου από το πορτοφόλι;

Eπιλέξτε την κάρτα σας στην εφαρμογή MyEdenred® και κάντε κλικ στο εικονίδιο ‘Ρυθμίσεις’ στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια επιλέξτε ‘Διαγραφή κάρτας από το Google Pay’ και επιβεβαιώστε την ενέργεια. Η κάρτα θα αφαιρεθεί από το Google Pay. Ωστόσο, η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμή στο τερματικό και μπορεί να προστεθεί ξανά στο Google Pay ανά πάσα στιγμή.

Σε ποιον μπορώ να επικοινωνήσω σε περίπτωση προβλήματος;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο +30 210 211 7035, Δευτέρα - Παρασκευή, 09:00 π.μ. - 05:00μμ