Η Edenred διακρίθηκε με την πιστοποίηση Best Workplaces™ for Women Hellas για το 2023

Αναγνώριση του ισότιμου εργασιακού περιβάλλοντος που προωθεί και διασφαλίζει η Edenred για τους ανθρώπους της  
 
image H Edenred, η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα για υπηρεσίες και πληρωμές, και ο καθημερινός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους στον χώρο εργασίας, έλαβε πιστοποίηση ως Best Workplaces™ for Women Hellas για το 2023, από ένα ξεχωριστό θεσμό που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος του θεσμού είναι να στηρίξει την ενεργό συμμετοχή των γυναικών στην επιχειρηματικότητα και να αναδείξει τον σημαντικό τους ρόλο.
 
Η διάκριση Best Workplaces™ for Women Hellas, αποτελεί μια νέα πρωτοβουλία στην Ελλάδα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αναγνωρίζει τις επιχειρήσεις εκείνες που επιδιώκουν την ανάδειξη της συνεισφοράς των γυναικών εντός του οργανισμού και την ενθάρρυνσή τους να αναπτύξουν πλήρως τις δεξιότητες τους.  Οι εταιρείες που εντάχθηκαν στην λίστα, συμμετείχαν στην ετήσια έρευνα του Great Place to Work® και έχουν πιστοποιηθεί από τον οργανισμό κατά τη διάρκεια του 2022 για το εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουν.
 
Μια από τις βασικές προτεραιότητες της Edenred είναι η δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος δίκαιου και ισότιμου που ενθαρρύνει και υποστηρίζει όλους τους εργαζομένους, χωρίς διακρίσεις. Με τις γυναίκες να αποτελούν το 55% του ανθρώπινου δυναμικού και το 50% να καλύπτει υψηλόβαθμους, διοικητικούς ρόλους, η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην προώθηση των ίσων ευκαιριών και στη δημιουργία μιας εργασιακής κουλτούρας που ενθαρρύνει την ανάπτυξη και εξέλιξη των γυναικών στον οργανισμό.
 
«Η δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς και μιας κουλτούρας που ενθαρρύνει  την συμπερίληψη, είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες που διέπει διαχρονικά  την Edenred. Για αυτό, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι  για τη διάκρισή μας ως ένα από τα Best Workplaces™ for Women Hellas για το 2023. Μία αναγνώριση της πεποίθησής μας ότι κάθε εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να προάγει και να προστατεύει τις ίσες ευκαιρίες και το σεβασμό», δήλωσε η Μαρία Βερούχη, Managing Director της Edenred.
 
 
 
 
 
 
▬▬
 
Σχετικά με την Edenred
 
 
Η Edenred, είναι μία κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, που φέρνει κοντά περισσότερους από 52 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες σε 45 χώρες μέσω 950.000 εταιρικών πελατών. 
 
Η Edenred προσφέρει λύσεις πληρωμών ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), κίνητρα (δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), και εταιρικές πληρωμές (άυλες κάρτες).
 
Με δέσμευση στον σκοπό του Ομίλου «Enrich connections. For good», οι λύσεις αυτές ενισχύουν την ευημερία και την αγοραστική δύναμη των χρηστών, βελτιώνουν την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και αναζωογονούν την αγορά εργασίας και την τοπική οικονομία. Ενθαρρύνουν επίσης την πρόσβαση σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές καθώς και προϊόντα και μετακινήσεις πιο φιλικά και φιλικές προς το περιβάλλον.
 
Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται καθημερινά στο να κάνουν τον κόσμο της εργασίας, πιο ασφαλή, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.
 
Το 2022, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους σχεδόν €38 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.
 
Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC 40 ESG, CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good και MSCI Europe.
 
Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.
 
▬▬