Η Edenred παρουσιάζει την MyBenefits® ZERO, τη μοναδική All-In-One άυλη λύση για κάθε εταιρική παροχή

100% άυλη, 0 χαρτί – 0 πλαστικό, με πλήρως προσωποποιημένο δίκτυο και απόλυτη ψηφιακή εμπειρία

image H Edenred, η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα για υπηρεσίες και πληρωμές, και ο καθημερινός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους στο χώρο εργασίας, συνεχίζει να καινοτομεί, δημιουργώντας και διαθέτοντας για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, την πρωτοποριακή άυλη λύση εταιρικών παροχών MyBenefits® ZERO.

Η MyBenefits® ZERO, η οποία έρχεται σε συνέχεια της άυλης Ticket Restaurant® ZERO, αποτελεί τη μοναδική άυλη multi-benefits λύση στην Ελλάδα, η οποία προσαρμόζεται πλήρως σε κάθε εταιρική πολιτική παροχών μέσω ενός 100% προσωποποιημένου δικτύου εξαργύρωσης. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή άυλη λύση, η οποία εξαλείφει τόσο τη χρήση πλαστικού και χαρτιού, όσο και την ίδια τη διανομή πλαστικής κάρτας, ενώ παράλληλα προωθεί το well-being και την αύξηση αποδοτικότητάς των εργαζομένων.
 
Κάθε εταιρία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό της δίκτυο εξαργύρωσης βάσει της δικής της πολιτικής παροχών, επιλέγοντας είτε μεταξύ 8 προτεινόμενων κατηγοριών (ιατρική περίθαλψη, work from home, τεχνολογία, well-being, μετακινήσεις, εκπαίδευση, τουρισμός, πολιτισμός) ή μέσω ενός πλήρως προσωποποιημένου δικτύου (π.χ. καταστήματα εστίασης πλησίον εταιρικών εγκαταστάσεων, συγκεκριμένες αλυσίδες λιανικής, κ.ά.).  Έτσι, οι εργαζόμενοι της εταιρείας, απολαμβάνουν εύκολες, ασφαλείς και ανέπαφες συναλλαγές, σε όλα τα online ή φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα βάσει των όρων χρήσης, με μία ψηφιακή λύση την οποία θα έχουν πάντα μαζί τους μέσα στο ψηφιακό τους πορτοφόλι!
 
Η νέα άυλη MyBenefits® ZERO, λειτουργεί συμπληρωματικά των καινοτόμων λύσεων της Edenred και εντάσσεται σε μία ολοκληρωμένη και μακροπρόθεσμη ψηφιακή στρατηγική, που έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία των πελατών της, ενισχύοντας παράλληλα και την εταιρική βιωσιμότητα, μέσα από σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον εργαλεία. Η καινοτόμος τεχνολογία που διαθέτει η Edenred, εξασφαλίζει άμεση έκδοση αλλά και τη δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης μέσω της βραβευμένης εφαρμογής MyEdenred®. Ταυτόχρονα, παρέχει ένα σύγχρονο και απολύτως ευέλικτο εργαλείο στις εταιρείες ώστε να αναβαθμίσουν την πολιτική παροχών τους αλλά και την εμπειρία των εργαζομένων τους, συμβαδίζοντας με τους στόχους εταιρικής βιωσιμότητας που έχουν θέσει.
«Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι καθήκον όλων μας και εμείς στην Edenred εργαζόμαστε για να προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Με την προσθήκη της νέας άυλης λύσης MyBenefits® ZERO στο χαρτοφυλάκιό μας, στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και η αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που απαντούν σε κάθε ανάγκη, έχοντας πάντα ως πυξίδα το στόχο μας για έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό. Ταυτόχρονα, ενισχύουμε τη δημιουργία εργαλείων που συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών, στην βελτίωση της εμπειρίας των εργαζομένων αλλά και στην διατήρηση των ταλέντων, μέσα από ένα πλήρως εξατομικευμένο πακέτο παροχών.», δήλωσε η Μαρία Βερούχη, Διευθύντρια Marketing και Customer Experience της Edenred στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες: www.mybenefitszero.gr
 
▬▬
 
Σχετικά με την Edenred
 
 
Η Edenred, είναι μία κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, που φέρνει κοντά περισσότερους από 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 950.000 εταιρικών πελατών σε 45 χώρες. 
 
Η Edenred προσφέρει λύσεις πληρωμής ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), κίνητρα (όπως δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), και εταιρικές πληρωμές (όπως άυλες κάρτες).
 
Με δέσμευση στο όραμα του Ομίλου «Enrich connections. For good», οι λύσεις αυτές ενισχύουν την ευημερία και την αγοραστική δύναμη των χρηστών. Βελτιώνουν την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και αναζωογονούν την αγορά εργασίας και την τοπική οικονομία. Ενθαρρύνουν επίσης την πρόσβαση σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές, πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.
 
Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται καθημερινά στο να κάνουν τον κόσμο της εργασίας, πιο ασφαλή, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.
 
Το 2021, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους σχεδόν €30 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.
 
Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC 40 ESG, CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good και MSCI Europe.
 
Περισσότερες πληροφορίες: http://www.edenred.gr
 
Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.
 
▬▬