Οργανωτική αλλαγή στην Edenred Ελλάδας: Νέα Γενική Διευθύντρια, η Μαρία Βερούχη

Στον νέο της ρόλο θα έχει την ευθύνη του σχεδιασμού της επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας
 
 
image Καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας από την 1η Απριλίου 2023 ανέλαβε στην Edenred Ελλάδας η κα. Μαρία Βερούχη. O κ. Ιωάννης Κολοβός, ο οποίος κατείχε αυτή τη θέση για 27 συναπτά έτη, αποχωρεί από την εταιρεία ολοκληρώνοντας τον κύκλο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.
 
Με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος MBA, η Μαρία Βερούχη διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ουσιαστική γνώση της αγοράς, η οποία χτίστηκε μέσα από μια 20ετή πορεία σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Sun Microsystems και η Hewlett Packard στην οποία ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Marketing και Trade. Το 2015, εντάχθηκε στo δυναμικό της  Εdenred Ελλάδας, όπου μέχρι και σήμερα διατηρούσε τον ρόλο της Διευθύντριας Marketing και Customer Experience.
 
Ο Ιωάννης Κολοβός εντάχθηκε στον όμιλο το 1996, ιδρύοντας το ελληνικό παράρτημα και θέτοντας τις βάσεις για την ανάπτυξη της αγοράς των εταιρικών παροχών  στη χώρα. Όλα αυτά τα χρόνια, ο κ. Κολοβός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στη βιώσιμη ανάπτυξη της Edenred Ελλάδας, καθιερώνοντας την ως έναν ισχυρό ψηφιακό ηγέτη και μία εξαιρετικά κερδοφόρα εταιρεία.
 
Ο Ιωάννης Κολοβός, απερχόμενος Διευθύνων Σύμβουλος της Edenred Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Η προσθήκη της Μαρίας Βερούχη στη διοικητική ομάδα της Edenred το 2015, αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο για την πορεία της εταιρείας και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει αυτό το έργο στα νέα της καθήκοντα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε μέσα σε αυτά τα 27 χρόνια και συνέβαλαν στην επιτυχία της Edenred,  τους συνεργάτες μας αλλά κυρίως τους 7,500 και πλέον πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους».
Η Μαρία Βερούχη, Γενική Διευθύντρια της Edenred Ελλάδας, ανέφερε σχετικά: «Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Edenred Ελλάδας, μιας εταιρείας με μοναδική δυναμική και έναν μοναδικό σκοπό: να κάνουμε τον κόσμο της εργασίας, έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Με πολύτιμα εφόδια την εμπειρία και τις ισχυρές αξίες που έχτισε ο κ. Κολοβός,  θα εργαστώ  μαζί με όλη την ομάδα των ταλαντούχων συναδέλφων, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: τη μεγιστοποίηση της αξίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, στους ανθρώπους τους, και στο δίκτυο των συνεργατών μας μέσα από καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις».
 
 
▬▬
 
Σχετικά με την Edenred
 
 
Η Edenred, είναι μία κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, που φέρνει κοντά περισσότερους από 52 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες σε 45 χώρες μέσω 950.000 εταιρικών πελατών. 
 
Η Edenred προσφέρει λύσεις πληρωμών ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), κίνητρα (δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), και εταιρικές πληρωμές (άυλες κάρτες).
 
Με δέσμευση στον σκοπό του Ομίλου «Enrich connections. For good», οι λύσεις αυτές ενισχύουν την ευημερία και την αγοραστική δύναμη των χρηστών, βελτιώνουν την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και αναζωογονούν την αγορά εργασίας και την τοπική οικονομία. Ενθαρρύνουν επίσης την πρόσβαση σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές καθώς και προϊόντα και μετακινήσεις πιο φιλικά και φιλικές προς το περιβάλλον.
 
Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται καθημερινά στο να κάνουν τον κόσμο της εργασίας, πιο ασφαλή, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.
 
Το 2022, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους σχεδόν €38 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.
 
Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC 40 ESG, CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good και MSCI Europe.
 
Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.
 
 
▬▬