ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred χορηγός του ετήσιου θεσμού ESTIA AWARDS

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2017: Η Edenred χορηγός του ετήσιου θεσμού ESTIA Awards, της γιορτής για την ανάδειξη της ποιότητας και της καινοτομίας σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης.

Ο θεσμός ESTIA Awards που διοργανώνεται από την Μπούσιας Επικοινωνίες, επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των γευστικών τους προτάσεων, όπως επίσης την αριστεία και την καινοτομία από την εξυπηρέτηση μέχρι τη διακόσμηση του καταστήματος και από την αξιοποίηση της τεχνολογίας μέχρι τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής προσφοράς.

Η Edenred υπήρξε χορηγός της βραδιάς, απονέμοντας τα βραβεία της κατηγορίας Restaurant Total Experience όπου οι νικητές διακρίθηκαν για την ξεχωριστή συνολική εμπειρία του πελάτη, από τη γεύση μέχρι την εξυπηρέτηση και την αισθητική των καταστημάτων τους.

Μεγάλη τιμή για την Edenred υπήρξε και η διάκριση του στρατηγικού της συνεργάτη TGI Fridays, ο οποίος απέσπασε Silver βραβείο στην κατηγορία Strategic Growth, ανάπτυξη στην οποία συνέβαλε καθοριστικά τόσο η στρατηγική ανάπτυξη σημείων παρουσίας των TGI Fridays όσο και η συνεργασία της αλυσίδας με την Edenred και τα Ticket Restaurant®.

Ως μέλος του δικτύου συμβεβλημένων επιχειρήσεων εστίασης της Edenred τα TGI Fridays™, δίνουν στους καταναλωτές που αναζητούν σύγχρονες και ποιοτικές επιλογές για το μεσημεριανό τους, ακόμη περισσότερες επιλογές για την καθημερινή τους απόλαυση!  Το γεγονός πως τα TGI Fridays™ βρίσκονται σε κομβικά σημεία της πόλης, όπου ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στις εταιρείες-πελάτες της Edenred έχει σαν αποτέλεσμα τα TGI Fridays™ να αυξάνουν διαρκώς το πελατολόγιο τους - ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που οι επαγγελματίες απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους σε ένα διάλλειμα από το γραφείο – ενώ ταυτόχρονα οι χρήστες των διατακτικών Ticket Restaurant®, έχουν στη διάθεσή τους μία ακόμη εξαιρετική επιλογή για το γεύμα τους. 

Η Edenred, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες για εταιρείες, εργαζόμενους και εμπόρους. Είτε παρέχονται μέσω κάρτας, mobile εφαρμογής, ηλεκτρονικής πλατφόρμας ή σε μορφή διατακτικής, όλες οι λύσεις δημιουργούν αυξημένη αγοραστική δύναμη για τους εργαζόμενους, βελτιστοποίηση της διαχείρισης εταιρικών εξόδων για τις εταιρείες και αύξηση των πωλήσεων για τους συνεργαζόμενους εμπόρους.

Το πορτφόλιο της Edenred έχει αναπτυχθεί γύρω από τρεις επιχειρηματικούς άξονες:

  • Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®)
  • Λύσεις Φορητότητας και Διαχείρισης Στόλου (Spendeo®)
  • Συμπληρωματικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών πληρωμών (Edenred Corporate Payment), κινήτρων και επιβράβευσης (Ticket Compliments® Gift Card) και δημόσιων κοινωνικών προγραμμάτων.

Ο Όμιλος ενώνει 43 εκατ. δικαιούχους, 750.000 εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς και 1.4 εκατομμύρια συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris στον δείκτη CACNext20 και δραστηριοποιείται σε 42 χώρες με σχεδόν 8.000 στελέχη.

Το 2016 ο Όμιλος διαχειρίστηκε συναλλαγές ύψους 20 δις Ευρώ, 70% των οποίων πραγματοποιήθηκαν μέσω κάρτας, κινητών συσκευών ή στο διαδίκτυο.

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών τους.

Ακολουθήστε την Edenred στο Facebook, στο Instagram & στο LinkedIn