ΕΛΛΑΔΑ

MyEdenred: Xιλιάδες καταστήματα στη διάθεση των κατόχων Ticket Restaurant®, 24/7!

Η Edenred ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας της νέας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, myedenred.gr, με την οποία εξυπηρετεί καλύτερα και πιο άμεσα τους κατόχους λύσεων Ticket Restaurant®, Ticket Compliments® και Ticket Car®, βοηθώντας τους να απολαύσουν στο έπακρο τα προνόμια τους ως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Edenred.

homepage.jpg

Με την νέα πλατφόρμα www.myedenred.gr, η Edenred δίνει την δυνατότητα στους κατόχους λύσεων Ticket Restaurant®Ticket Compliments® και Ticket Car®, να ανακαλύπτουν με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα τα χιλιάδες συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου της και να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τις νέες λειτουργίες που βρίσκονται πλέον στη διάθεσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες μπορούν να εντοπίζουν τα συνεργαζόμενα καταστήματα με τη δυνατότητα αναζήτησης βάσει τοποθεσίας ή χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα φίλτρα (κουζίνα, υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα όπως delivery, POS, κ.α.). Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τις σελίδες των καταστημάτων, να δούνε τις διαθέσιμες υπηρεσίες τους (όπως online παραγγελία ή αν διαθέτουν φορητό POS), τις αξιολογήσεις άλλων χρηστών,αλλά και να αξιολογήσουν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις οι ίδιοι.

search_filters-on-(1).jpg  grigoris-4points-(2).jpg

H νέα πλατφόρμα της Edenred παρέχει ακόμη τη δυνατότητα δημιουργίας λίστας ‘Αγαπημένων’ για άμεση πρόσβαση αλλά και τη δυνατότητα ορισμού ‘Τοποθεσιών’ όπως ‘σπίτι’ ή ‘γραφείο’ για ακόμη πιο εύκολη εύρεση όλων των καταστημάτων της περιοχής.

Επιπροσθέτως, με τη νέα υπηρεσία «Σύσταση Καταστήματος» οι δικαιούχοι των λύσεων της Edenred έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν το αγαπημένο τους κατάστημα, εάν αυτό δεν υπάρχει ήδη στο δίκτυο της Edenred, μέσω της ειδικής φόρμας myedenred.gr/newstore δημιουργώντας έτσι ακόμη μεγαλύτερες επιλογές εξαργύρωσης, πέραν των 7,500 συμβεβλημένων επιχειρήσεων-σημείων.

Τέλος, οι κάτοχοι της κάρτας Ticket Restaurant® μπορούν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας τους αλλά και το ιστορικό των συναλλαγών τους.

Δείτε τη νέα πλατφόρμα και βρείτε περισσότερες πληροφορίες, στη διεύθυνση www.myedenred.gr