ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντική διάκριση για την Edenred και την Δ. Μασούτης στα IMPACT Bite Awards 2018!

bite_awards.jpeg

Bronze βραβείο απέσπασε η Edenred στην τελετή απονομής των IMPACT Business IT Excellence (BITE) Awards 2018. Σε μια φαντασμαγορική γιορτή της τεχνολογίας, η Edenred διακρίθηκε στην κατηγορία Ειδικές Εφαρμογές για Εταιρείες στον Κλάδο Λιανεμπόριο/Σούπερ-Μάρκετ, για το κοινό project με την Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., «Ψηφιοποίηση της διαδικασίας εξαργύρωσης των διατακτικών Ticket Restaurant®».

Για έβδομη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία, η τελετή απονομής βραβείων Business IT Excellence Awards από το περιοδικό του ομίλου Boussias Communications, Netweek σε συνεργασία με το ELTRUN, το Ηλεκτρονικό Εργαστήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης-θεσμού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου στον χώρο του Ιπποδρόμου Αθηνών και στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, η Edenred και η αλυσία Δ. Μασούτης βραβεύθηκαν για την πρωτοποριακή διαδικασία εξάλειψης της ανάγκης αποστολής των διατακτικών Ticket Restaurant® για την αποπληρωμή τους και της αποφυγής πιθανών λαθών κατά την παραλαβή τους στα ταμεία.

Πιο συγκεκριμένα, με το project «Ψηφιοποίηση της διαδικασίας εξαργύρωσης των διατακτικών Ticket Restaurant®», οι διατακτικές Ticket Restaurant® σαρώνονται στα ταμεία και καταγράφονται αυτόματα όλα τα απαραίτητα στοιχεία, με σκοπό την ολοκλήρωση της συναλλαγής άμεσα και αλάνθαστα. Στη συνέχεια, αποστέλλεται στην Edenred το σύνολο των διατακτικών που σαρώθηκε, και πραγματοποιείται η αποπληρωμή. Μέσω αυτής της διαδικασίας οι πελάτες εξυπηρετούνται άμεσα στα ταμεία της αλυσίδας, και φυσικά η διαδικασία αποπληρωμής των διατακτικών από την Edenred είναι επίσης άμεση.

«Είναι χαρά μας συνεργασίες όπως αυτή με την Δ.Μασούτης Α.Ε. να εξελίσονται ώστε να βελτιώνουν τόσο την εμπειρία χρήσης των κατόχων Ticket Restaurant όσο και αυτή του συνεργάτη μας με την Edenred. Είναι χαρά μας που η Δ. Μασούτης μας εμπιστεύεται δεκαετίες τώρα, και που μας εμπιστεύθηκε για ένα τόσο σημαντικό για εμάς project.», δήλωσε ο κ. Κώστας Ντούβρας, Netowork Manager της Edenred.

Το βραβείο παρέλαβαν ο κος Σάββας Τορτοπίδης, IT Manager της Δ.Μασούτης Α.Ε. και η κα Ανδριάνα Βόσσου, Key Account Network Manager της Edenred.

Η Edenred, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες για εταιρείες, εργαζομένους και εμπόρους με όγκο συναλλαγών μεγαλύτερο από 26 δισ. Ευρώ το 2017, εκ των οποίων το 78% με ψηφιακά μέσα. Είτε παρέχονται μέσω mobile εφαρμογής, ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κάρτας ή σε μορφή διατακτικής, όλες οι λύσεις δημιουργούν αυξημένη αγοραστική δύναμη για τους εργαζομένους, βελτιστοποίηση της διαχείρισης εταιρικών εξόδων για τις εταιρείες και αύξηση των πωλήσεων για τους συνεργαζόμενους εμπόρους. Το πορτφόλιο της Edenred έχει αναπτυχθεί γύρω από τις Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®), τις Λύσεις Φορητότητας κα της Διαχείρισης Στόλου (Spendeo®) και συμπληρωματικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών πληρωμών (Edenred Corporate Payment), Κινήτρων και Επιβράβευσης (Ticket Compliments®) και Δημόσιων Κοινωνικών Προγραμμάτων. Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris στον δείκτη CAC Next 20, δραστηριοποιείται σε 45 χώρες και διαθέτει σχεδόν 8.000 στελέχη.

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976, από τον κ. Διαμαντή Μασούτη εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην Θεσσαλονίκη. Εκείνη η χρονιά αποτέλεσε το έναυσμα για μία λαμπρή πορεία. Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα και κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα. Διαθέτει 273 καταστήματα, 251 σούπερ μάρκετ, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι και απασχολεί περισσότερους από 6.700 εργαζόμενους.