H Edenred ενώνει τις δυνάμεις της με το BOX

24 Σεπτεμβρίου 2020

 

H Edenred ενώνει τις δυνάμεις της με το BOX, το food delivery app, και μαζί προσφέρουν μια μοναδική, γευστική εμπειρία.

  • Μια υπηρεσία αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Ticket Restaurant® 
  • Δυνατότητα online παραγγελίας στα συνεργαζόμενα καταστήματα της Edenred μέσω του BOX app για μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση
  • 2€ έκπτωση για την πρώτη παραγγελία με κάρτα Ticket Restaurant®, χρησιμοποιώντας τον κωδικό EDENRED

Η Edenred, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, ενώνει τις δυνάμεις της με το BOX, το food delivery app, για να προσφέρει ακόμη περισσότερες γευστικές επιλογές στους κατόχους καρτών Ticket Restaurant®.

Μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, για πρώτη φορά, οι κάτοχοι κάρτας Ticket Restaurant®, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές γευστικές επιλογές, πραγματοποιώντας online παραγγελίες από τα περισσότερα από 600 συμβεβλημένα καταστήματα του δικτύου της Edenred που είναι ταυτόχρονα και συνεργάτες του food delivery app, BOX. Η γευστική εμπειρία των χρηστών ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τις δυνατότητες του BOX, που περιλαμβάνουν τη δημιουργία προσωπικού προφίλ, πρόγραμμα επιβράβευσης σε κάθε παραγγελία αλλά και προγραμματισμό ώρας και τοποθεσίας παράδοσης της παραγγελίας, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στους κατόχους καρτών Ticket Restaurant®.

«Γνωρίζοντας ότι η σωστή διατροφή συμβάλλει στη δημιουργία ενός ισορροπημένου και αποδοτικού επαγγελματικού περιβάλλοντος,  συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια αυτή, δημιουργώντας συνεχώς λύσεις και νέες υπηρεσίες που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητα των εταιρειών-πελατών μας και των εργαζομένων τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί μαζί με το BOX, αξιοποιούμε την τεχνολογία για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους κατόχους της κάρτας Ticket Restaurant® και μία εμπειρία απολύτως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σήμερα», δήλωσε η κα Βερούχη Μαρία, Marketing Director της Edenred.

▬▬

Η Edenred, κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει κοντά 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 850.000 εταιρικών πελατών σε 46 χώρες.  

Η Edenred προσφέρει λύσεις που περιλαμβάνουν Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®, MyBenefits®), Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων (Spendeo®), Κίνητρα & Επιβράβευση (Ticket Compliments®). Οι λύσεις αυτές, στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, ενισχύουν την αποδοτικότητα και το προφίλ των εταιρειών, στηρίζουν την αγορά εργασίας αλλά και τις τοπικές οικονομίες.

Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό οικοσύστημα, πιο ασφαλές, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.

Το 2019, ο Όμιλος Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους €31 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris  και εντάσσεται στους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe και MSCI Europe.

Περισσότερες πληροφορίες: www.edenred.gr

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.

▬▬

Το BOX είναι μια φρέσκια, δυναμική πρόταση στο χώρο της online παραγγελίας φαγητού που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δημιουργήσουν το προσωπικό τους «γευστικό» προφίλ και να παραγγείλουν φαγητά και ροφήματα της επιλογής τους σε 5.000 εστιατόρια και καφέ σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων δημοφιλείς αλυσίδες όπως ο Γρήγορης, τα Goody’s, η Pizza Fan, ο Βενέτης κ.ά.

Ιδιαίτερα δημοφιλές είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης του BOX, που προσφέρει πόντους με κάθε παραγγελία. Οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους τους με εκπτώσεις σε επόμενη παραγγελία, δωρεάν GB από την COSMOTE και δωροεπιταγές από γνωστές επιχειρήσεις.

Στα πλεονεκτήματα του BOX συγκαταλέγεται και η δυνατότητα προγραμματισμού της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας (scheduled ordering).