ΕΛΛΑΔΑ

Η Edenred στο 4ο Digital Business transformation conference ως πρωταγωνίστρια στις καινοτόμες λύσεις

29 Μαΐου, 2019​

Ισχυρή ήταν η παρουσία και συμμετοχή της Edenred στο 4ο Digital Business Transformation Conference, με τίτλο “Will you Survive or Thrive?”, που πραγματοποιήθηκε στις 15/05/2019.

O κος Γιάννης Κολοβός, CEO
της Edenred και ο κος Θάνος Αμπάζης, IT Director της Edenred, είχαν την ευκαιρία να μας παρουσιάσουν την οπτική τους απέναντι στην πελατοκεντρική φύση του Digital Transformation μέσα από την ενδιαφέρουσα ιστορία δημιουργίας & case study της λύσης Spendeo®.

Οι δύο Experts πήραν τον λόγο και παρουσίασαν την πελατοκεντρική τους οπτική, εφιστώντας την προσοχή του κοινού στις καινοτόμες λύσεις και ενέργειες, που κρίνονται πλέον απαραίτητες, με στόχο να επιτευχθεί o ψηφιακός μετασχηματισμός, ο οποίος αποτελεί εφόδιο για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να  διευρύνει το πελατολόγιό της, αλλά και να διατηρήσει το ήδη υπάρχον.

“Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι έννοιες και οι δράσεις γύρω από τον “Ψηφιακό Μετασχηματισμό” δείχνουν ότι έχουμε περάσει από την εποχή της “Μόδας” στην εποχή της “Ωριμότητας”. Όλοι αναγνωρίζουν ότι ο “Ψηφιακός Μετασχηματισμός” προϋποθέτει μία ολιστική προσέγγιση μετασχηματισμού των εταιρειών και όχι μόνο των συστημάτων, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα και με κάνει να οραματίζομαι την επόμενη μέρα. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για όλους μας να μετασχηματιστούμε, προάγοντας την απλότητα, ευκολία και ευελιξία”, δήλωσε ο κος Θάνος Αμπάζης, IT Director της Edenred.

Το μονοπάτι του ψηφιακού μετασχηματισμού, το οποίο αποτελεί πλέον μονόδρομο για τις  επιχειρήσεις, παρουσίασαν οι δύο ομιλητές μέσα από το case study της λύσης Spendeo®, της Edenred. Μίας λύσης που συνδυάζει την ευελιξία μιας επαναφορτιζόμενης κάρτας, τον έλεγχο μιας online πλατφόρμας που καταγράφει και ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο όλες τις συναλλαγές της κάρτας, καθώς και τη φορητότητα μιας σύγχρονης εφαρμογής για κινητά που επιτρέπει τόσο στον Διαχειριστή όσο και τους Χρήστες να ελέγχουν 24/7 τις δαπάνες τους».

Ακόμα, αναφέρθηκαν σε όλα τα στάδια του «ταξιδιού» του εσωτερικού ψηφιακού μετασχηματισμού, αξιολογώντας τις προτεραιότητες, τα βήματα και τις αξίες που τον συνοδεύουν.

Ο Όμιλος της Edenred, για ακόμη μία φορά, ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις της εποχής και στεκόμενος επάξια στις δεσμεύσεις του απέναντι στους πελάτες, νιώθει υπερήφανος για την λαμπρή πορεία των στελεχών του, καθώς και για την ευκαιρία που δόθηκε σε αυτούς να μεταφέρουν μέσα από την εμπειρία τους λύσεις και καινοτόμες αλλαγές στους παρευρισκομένους και γενικά στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

▬▬

Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις πληρωμών για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει κοντά 830.000 εταιρικούς πελάτες, 47 εκατομμύρια χρήστες-εργαζόμενους και 1.7 εκατομμύρια συνεργαζόμενους εμπόρους, με παρουσία σε 46 χώρες. Χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας, ο Όμιλος διαχειρίστηκε 2,5 δισ. συναλλαγές το 2018, κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών, αριθμός που αντιπροσωπεύει πάνω από €28 δισ. σε business volume.

Το προσωπικό των 8.500 ατόμων της Edenred δρα με τη δέσμευση να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των εργαζομένων, αυξάνοντας την αποδοτικότητα των εταιρειών και ενισχύοντας τα έσοδα των εμπόρων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τριών επιχειρηματικών γραμμών:

• Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®)
  • Λύσεις Φορητότητας & Διαχείρισης Στόλου (Spendeo®)
  • Συμπληρωματικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων Κινήτρων και Επιβράβευσης (Ticket Compliments® Gift Card)

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και περιλαμβάνεται στους ακόλουθους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe και MSCI Europe.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.edenred.gr

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.