ΕΛΛΑΔΑ

Ο Όμιλος Edenred εισέρχεται στο χώρο των χορηγιών ιστιοπλοΐας με τον Γάλλο skipper Emmanuel Le Roch

edenred_1.png

Αθήνα, 12 Ιουνίου 2018: Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες για εταιρείες, εργαζόμενους και εμπόρους, εισέρχεται στο χώρο των αθλητικών χορηγιών και πιο συγκεκριμένα στους αγώνες ανοικτής θαλάσσης. Ο Όμιλος αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Γάλλο skipper και επιχειρηματία Emmanuel Le Roch, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην κατηγορία Class40 του αγώνα Route Du Rhum. Ο θρυλικός, υπερατλαντικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου 2018, στο Saint-Malo της Γαλλίας.

Ο 45χρονος Emmanuel Le Roch κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει το όνειρό του. Έχοντας υπάρξει πρωταθλητής καταμαράν της Γαλλίας το 1991 και το 1993, έχει σαλπάρει σε όλες τις κατηγορίες σκαφών με κυβερνήτες όπως ο Laurent Bourgon και ο Jean Maurel στα 60 ποδιών trimaran, Primagaz, Foncia, Bayer, Rexona. Κέρδισε το Spi Ouest France τις χρονιές 2012, 2013 και 2014 και συμμετείχε στην Transquadra το 2017-2018 με σκάφος First 40.7. Το 1995, ο παθιασμένος skipper από τη Brittany, ίδρυσε το Nautic Sport στο Carnac της Γαλλίας. Η εταιρεία που εξειδικεύτηκε στην ιστιοπλοΐα, σύντομα επεκτάθηκε με μονάδα μηχανοκίνητων σκαφών στο La Trinité-sur-Mer της Γαλλίας.

Γιατί να συμμετάσχετε στο Route du Rhum; "Πρόκειται για ένα παιδικό όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα χάρη στην Edenred", απάντησε ενθουσιωδώς ο Emmanuel Le Roch.

Με την υποστήριξη του Ομίλου Edenred και των 8.000 εργαζομένων του, ο skipper προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη προσωπική και αθλητική πρόκληση: έναν μοναχικό, υπερατλαντικό αγώνα με ένα σκάφος ενός μοχλού 12 μέτρων.

Η Edenred επεκτείνει το εύρος του brand της

Σε συνέχεια της καμπάνιας rebranding που ξεκίνησε το 2017, η Edenred συνεχίζει να εδραιώνει μια ισχυρή, ενωμένη και ακμαία ταυτότητα για τα 44 εκατομμύρια δικαιούχους της, τις 770.000 εταιρείες-πελάτες και δημόσιους οργανισμούς και τα 1.5 εκατομμύρια συμβεβλημένων καταστημάτων, μπαίνοντας στον κόσμο των αθλητικών χορηγιών για πρώτη φορά. Με την επιλογή της ιστιοπλοΐας και δίνοντας την ευκαιρία σε έναν skipper να λάβει μέρος στην πρώτη του μεγάλη κούρσα, ο Όμιλος προωθεί τις βασικές του αξίες της φαντασίας, της απλότητας και της δέσμευσης.

«Η Edenred είναι υπερήφανη που υποστηρίζει τον Emmanuel Le Roch στο Route du Rhum 2018. Η προσωπικότητα και οι αξίες του είναι η ενσάρκωση του επιχειρηματικού πνεύματος που οδηγεί τις ομάδες του Ομίλου μας. Ο Emmanuel μπορεί να βασιστεί στην ενθουσιώδη υποστήριξη των 8.000 υπαλλήλων μας σε αυτή την ανθρώπινη περιπέτεια», δήλωσε ο Bertrand Dumazy, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Edenred.

Θα σας δούμε στη γραμμή εκκίνησης στο Saint-Malo στις 4 Νοεμβρίου, για το 11ο Route du RhumDestination Guadeloupe.

Ανακαλύψτε το σκάφος της Edenred σε βίντεο: https://youtu.be/EQ9eenBT5IU 

Φωτογραφίες διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας στη διεύθυνση: presse@edenred.com

Route du Rhum: Ένας θρυλικός αγώνας

Το Route du Rhum, το οποίo ξεκινάει στο Saint-Malo την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και τελειώνει στη Γουαδελούπη, γιορτάζει την 40η επέτειό του φέτος. Με την πρώτη του διοργάνωση το 1978, αυτός ο διάσημος υπερατλαντικός αγώνας λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια σε μια διαδρομή 3,510 ναυτικών μιλίων μεταξύ του Saint-Malo στη Γαλλία και του Pointe-à-Pitre στη Γουαδελούπη. Ανοιχτή σε διάφορα είδη σκαφών (monohull – multihull), η εκδήλωση περιλαμβάνει 5 κατηγορίες: Ultimes, Multi 50, IMOCA, Class 40 και Rhum Class. Περισσότεροι από 120 skippers αναμένονται στη γραμμή εκκίνησης.

edenred_2.png

edenred_3.png