ΕΛΛΑΔΑ

Oι εργαζόμενοι της Edenred έλαβαν μέρος στην Ideal Day προσφέροντας χαμόγελα και αγάπη!

ideal_day_5.jpg

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, η Edenred Ελλάδας στήριξε για άλλη μία χρονιά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Φίλοι της Μέριμνας», στα πλαίσια της Ideal Day!

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας προσπάθειας του Ομίλου να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας μέσα από δράσεις εταιρικής ευθύνης, η Edenred Ελλάδας μαζί με τους εργαζομένους της προσπάθησαν να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή βοήθεια και στήριξη σε όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, βοήθησαν στην ανάπλαση του κήπου του σωματείου, κάνοντας παράλληλα και δωρεά αξίας 2.000€!

Η «Μέριμνα» ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών σε παιδιά που πενθούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου ή σε παιδιά που πάσχουν από απειλητική για τη ζωή ασθένεια, σε συνδυασμό με τη στήριξη των μελών της οικογένειάς τους.

Επίσης, παρέχει εξειδικευμένη κατάρτιση σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών στη στήριξη παιδιών που βιώνουν εμπειρίες αρρώστιας, απώλειας ή θανάτου, καθώς και επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας στην παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο της «Μέριμνας» αλλά και για δωρεές μπορείτε να δείτε εδώ.

Η Edenred, παράλληλα με τη συμβολή της στην ευεξία στο χώρο εργασίας μέσω των λύσεών της εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, υιοθετεί μια ενεργή προσέγγιση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, ο Όμιλος διοργανώνει κάθε χρόνο την Ideal Day, μία ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας υπάλληλοι, πελάτες και συνεργάτες μοιράζονται μια στιγμή αλληλεγγύης. Μέσα στο 2018 διεξήχθησαν συνολικά 46 πρωτοβουλίες αλληλεγγύης ή ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος ανά τον κόσμο.

ideal_day_3.JPG  ideal_day_7.jpg