Μεγάλος διαγωνισμός, αποκλειστικά για κατόχους Ticket Restaurant®, από την Edenred και τα My market!

22 Οκτωβρίου 2020

 

«Στα MyMarket μπαίνεις με Ticket Restaurant®, βγαίνεις με Aygo!».

Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός, αποκλειστικά για κατόχους Ticket Restaurant®, χαρίζει σε έναν υπερτυχερό, το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης, ένα Toyota Aygo X-City.

Η λύση Ticket Restaurant® είναι η μοναδική λύση παροχής σίτισης, που εμπιστεύονται περισσότερες από 6,000 εταιρείες στην Ελλάδα. Με 250,000 δικαιούχους να χρησιμοποιούν καθημερινά τη λύση Ticket Restaurant® για το γεύμα τους, η Edenred εξασφαλίζει μοναδικές προσφορές που μεγιστοποιούν την αγοραστική δύναμη των κατόχων των υπηρεσιών της και χαρίζει μοναδικά δώρα. Μέσα από μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες, όπως αυτή με τα My market, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην Ελλάδα, προσφέρει διαρκώς αποκλειστικά προνόμια στους πελάτες της και τους εργαζομένους τους.

Μαζί, Edenred και My market προσκαλούν τους κατόχους Ticket Restaurant® να πάρουν μέρος σε ένα διαγωνισμό με ένα ξεχωριστό έπαθλο.  

Έως 31 Δεκεμβρίου 2020, όλοι οι κάτοχοι Ticket Restaurant® που πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους στα καταστήματα My market, συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής στο myedenred.gr/car, και μπαίνουν στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Toyota Aygo X-City.

Όσες περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιούν από 30€ και πάνω, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσουν το μεγάλο δώρο!

Ένας συναρπαστικός διαγωνισμός από την Edenred και τα My market, αναζητά τον υπερτυχερό που θα απολαύσει το νέο σπιρτόζικο, ευέλικτο και άνετο Toyota Aygo X-CITY για μοναδικές βόλτες στη πόλη.

▬▬

Η Edenred, κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει κοντά 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 850.000 εταιρικών πελατών σε 46 χώρες.  

Η Edenred προσφέρει λύσεις που περιλαμβάνουν Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®, MyBenefits®), Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων (Spendeo®), Κίνητρα & Επιβράβευση (Ticket Compliments®). Οι λύσεις αυτές, στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, ενισχύουν την αποδοτικότητα και το προφίλ των εταιρειών, στηρίζουν την αγορά εργασίας αλλά και τις τοπικές οικονομίες.

Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό οικοσύστημα, πιο ασφαλές, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.

Το 2019, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους €31 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe και MSCI Europe.

Περισσότερες πληροφορίες: www.edenred.gr

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.