Η Edenred ενισχύει την προϊοντική της πρόταση με τη νέα premium κάρτα Ticket Restaurant®

2 Νοεμβρίου 2020

 

Νέος premium σχεδιασμός και περισσότερες επιλογές για τις εταιρείες και τους πολύτιμους συνεργάτες τους

Η Edenred, η κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, παρουσιάζει τη νέα premium κάρτα Ticket Restaurant®. Ενισχύοντας την προϊοντική της γκάμα με μια νέα πρόταση, η νέα αυτή κάρτα ήρθε να δώσει μία αναβαθμισμένη εμπειρία σίτισης στους ανθρώπους σας, εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερα προνόμια.

H premium κάρτα Ticket Restaurant®, αποτελεί μια επιλογή υψηλών απαιτήσεων για κάθε εταιρεία, αφού δίνει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές στους κατόχους της, κατάλληλες για κάθε περίσταση. Πλέον των χιλιάδων συνεργαζόμενων καταστημάτων του δικτύου Ticket Restaurant® ανά την Ελλάδα, οι κάτοχοι της νέας κάρτας μπορούν να απολαύσουν εκλεπτυσμένες γαστρονομικές διαδρομές και να επωφεληθούν έκπτωσης 5% σε κάθε τους συναλλαγή, σε 10 επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Premium Partners), απλά με την επίδειξη της κάρτας τους κατά την πληρωμή.

Με minimal σχεδιασμό, καθαρές και σύγχρονες γραμμές που ξεχωρίζουν, η νέα premium κάρτα αποτυπώνει την άμεση σχέση που η Edenred θέλει να έχει με τις εταιρείες - πελάτες της. Η χρωματική παλέτα συνδυάζει το καθαρό λευκό με τα χρώματα της ταυτότητας, είναι φρέσκια και φιλική προς τον χρήστη, κάνοντάς την να ξεχωρίζει, ενώ, παράλληλα, κρατάει σταθερά όλα όσα την κάνουν να διαφοροποιείται: απόλυτη ευελιξία μέσω των ανέπαφων συναλλαγών, γρήγορες – εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές μέσω Apple Pay, μέγιστη ασφάλεια με τεχνολογία Chip & PIN, και την εγγύηση της Mastercard® , αγορές στα online καταστήματα του δικτύου και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.ticketrestaurantcard.gr/premium

▬▬

Η Edenred, κορυφαία πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, φέρνει κοντά 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 850.000 εταιρικών πελατών σε 46 χώρες.  

Η Edenred προσφέρει λύσεις που περιλαμβάνουν Παροχές Εργαζομένων (Ticket Restaurant®, MyBenefits®), Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων (Spendeo®), Κίνητρα & Επιβράβευση (Ticket Compliments®). Οι λύσεις αυτές, στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων, ενισχύουν την αποδοτικότητα και το προφίλ των εταιρειών, στηρίζουν την αγορά εργασίας αλλά και τις τοπικές οικονομίες.

Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό οικοσύστημα, πιο ασφαλές, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.

Το 2019, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους €31 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe και MSCI Europe.

Περισσότερες πληροφορίες: www.edenred.gr

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.