Μία νέα σημαντική διάκριση έλαβε η Edenred για τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα.

Η Μαρία Βερούχη, Διευθύντρια Marketing και Customer Experience της Edenred έλαβε την ανώτατη διάκριση Marketing Manager of the Year 2022 στα βραβεία Manager of the Year 2022 για το στρατηγικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη της Edenred αλλά και του ευρύτερου κλάδου, στη χώρα

imageΜία νέα διάκριση έλαβε η Edenred - η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα για υπηρεσίες και πληρωμές και καθημερινός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις & τους ανθρώπους - που αναδεικνύει και επιβραβεύει τη δραστηριότητα, την στρατηγική ανάπτυξής της στην Ελλάδα και κυρίως την αριστεία και δέσμευση των υψηλόβαθμων στελεχών της. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την ανώτατη διάκριση Marketing Manager of the Year 2022, με την οποία τιμήθηκε η κα Μαρία Βερούχη, Διευθύντρια Marketing και Customer Experience της Edenred στην Ελλάδα, από τον θεσμό Manager of the Year.

Εδώ και 20 χρόνια, ο επιτυχημένος θεσμός υψηλού κύρους, Manager of the Year, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα στελέχη της ελληνικής αγοράς που έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες αλλά και το χάρισμα, να ηγούνται, να εμπνέουν, να παρακινούν, να είναι αποτελεσματικοί και την ικανότητα να διαμορφώσουν την επόμενη γενιά στελεχών της χώρας. Οι φετινοί υποψήφιοι εκτείνονταν από ένα διευρυμένο φάσμα ελληνικών πολυεθνικών εταιρειών και από διαφορετικές βαθμίδες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η διοργάνωση έχει εμπλουτιστεί με 21 νέες κατηγορίες βραβείων, που ως στόχο είχαν να επιβραβεύσουν συνολικά διαφορετικές επιχειρησιακές λειτουργίες.

Η ανώτατη διάκριση του βραβείου Manager of the Year 2022 απονέμεται σε εκείνο το στέλεχος που συμβάλλει με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο στην ανάπτυξη της εταιρείας που εκπροσωπεί, καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς επιτυγχάνοντας σημαντικά αποτελέσματα, επιδεικνύοντας υψηλές αντοχές, στρατηγική σκέψη, καινοτομία, ευελιξία και επιμονή, εν μέσω σημαντικών προκλήσεων στην Ελλάδα και διεθνώς.

Αυτά τα στοιχεία αναγνώρισε η κριτική επιτροπή πως συνάδουν και αντανακλούν το ήθος, το ομαδικό πνεύμα και τις υψηλές επιδόσεις της Μαρίας Βερούχη, απονέμοντάς της την διάκριση της διοργάνωσης στην κατηγορία Marketing Manager of the Year.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη βράβευση αυτή και χαίρομαι ιδιαίτερα που βρέθηκα ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους συναδέλφους από κάθε κλάδο της αγοράς. Με την ευχή η γυναικεία εκπροσώπηση να ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων, και η γυναικεία ενδυνάμωση, σε κάθε βαθμίδα, να αποτελέσει προτεραιότητα για όλους τους οργανισμούς. Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό στην ομάδα μου που της οφείλω πάρα πολλά και στην Edenred συνολικά. Οι αξίες που διακρίνουν την εταιρεία μας που εκκινούν από την εσωτερική κουλτούρα που καλλιεργεί και συνεχίζονται στο ρόλο που επιθυμεί να έχει ως συνεργάτης αξίας για εκατοντάδες επιχειρήσεις, αποτελούν για όλους εμάς έμπνευση για να δημιουργούμε υπηρεσίες και προϊόντα που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων θέτοντας πάντα τον άνθρωπο στο κέντρο των όσων κάνουμε.», δήλωσε η Μαρία Βερούχη, Διευθύντρια Marketing και Customer Experience της Edenred στην Ελλάδα, με την ευκαιρία της βράβευσής της.

Τα βραβεία Manager of the Year 2022 τελούν υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ – Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών – ΕΕΤ, του ΕΒΕΑ, της Ε.ΕΝ.Ε., του ICC Women Hellas, της ΕΑΣΕ, του ΙΠΕ, του ΣΔΑΔΕ, του ΡΜΙ Greece, του ΣΕΚΕΕ, του ΣΕΛΠΕ, του ΙΑΒ Hellas και της EEL.

▬▬

Σχετικά με την Edenred

Η Edenred, είναι μία κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, που φέρνει κοντά περισσότερους από 50 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες, μέσω 850.000 εταιρικών πελατών σε 45 χώρες. 

Η Edenred προσφέρει λύσεις πληρωμής ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), κίνητρα (όπως δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), και εταιρικές πληρωμές (όπως άυλες κάρτες).

Με δέσμευση στο όραμα του Ομίλου «Enrich connections. For good», οι λύσεις αυτές ενισχύουν την ευημερία και την αγοραστική δύναμη των χρηστών. Βελτιώνουν την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και αναζωογονούν την αγορά εργασίας και την τοπική οικονομία. Ενθαρρύνουν επίσης την πρόσβαση σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές, πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Οι 10.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται καθημερινά στο να κάνουν τον κόσμο της εργασίας, πιο ασφαλή, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.

Το 2021, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους σχεδόν €30 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good, CAC 40 ESG και MSCI Europe.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.edenred.gr

Τα λογότυπα και άλλα εμπορικά σήματα που αναφέρονται και περιλαμβάνονται σε αυτό το δελτίο τύπου είναι σήματα κατατεθέντα της Edenred S.A., των θυγατρικών της ή τρίτων. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση των ιδιοκτητών της.

▬▬