Διατακτικές Ticket Restaurant®

Η έξυπνη επιλογή για εργοδότες & εργαζομένους

Ticket Restaurant®

Τα Ticket Restaurant® είναι διατακτικές (vouchers-κουπόνια) γεύματος που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία στους εργαζομένους της ως παροχή, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους. 

Εξαργυρώνονται σε περισσότερες από 7.500 συμβεβλημένες επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα τροφίμων πανελλαδικώς προσφέροντας απεριόριστες γευστικές εναλλακτικές.

Οι διατακτικές Ticket Restaurant® προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα τόσο στην εταιρεία που τα παρέχει και τον δικαιούχο εργαζόμενο που τα χρησιμοποιεί, όσο και στην επιχείρηση που τα αποδέχεται.

Προνόμια

Χιλιάδες επιλογές καταστημάτων εστίασης ανά την Ελλάδα

Χιλιάδες επιλογές καταστημάτων εστίασης ανά την Ελλάδα

Αύξηση της παραγωγικότητας και της αγοραστικής δύναμης των δικαιούχων

Αύξηση της παραγωγικότητας και της αγοραστικής δύναμης των δικαιούχων

Σύμμαχος μιας ισορροπημένης διατροφής εν ώρα εργασίας

Σύμμαχος μιας ισορροπημένης διατροφής εν ώρα εργασίας

Οφέλη για όλους

Πλεονεκτήματα για την εταιρεία που παρέχει τις διατακτικές στους εργαζομένους της

Μια  εταιρεία που παρέχει τις διατακτικές Ticket Restaurant® στους εργαζομένους της, τους βοηθά να λύσουν το ζήτημα της διατροφής εν ώρα εργασίας. Έτσι, τονίζεται το ανθρώπινο πρόσωπό της και το αίσθημα φροντίδας προς το δυναμικό της, με αποτέλεσμα να μπορεί να απολαμβάνει 3 βασικά πλεονεκτήματα:

 1. Αυξάνεται η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα των εργαζομένων της, ενδυναμώνεται η αγοραστική τους δύναμη και συνεπώς βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα της ζωής τους
 2. Οι διατακτικών Ticket Restaurant ® αποτελούν εργαλείο προσέλκυσης νέων ικανών στελεχών που επιθυμούν να εργαστούν σε μια εταιρεία με ανθρώπινο πρόσωπο και αίσθηση φροντίδας προς τους εργαζομένους της. Έτσι συμβάλλουν στην δυναμική ανανέωσή της
 3. Τέλος, σπουδαίο πλεονέκτημα των διατακτικών Ticket Restaurant ® για μια εταιρεία είναι ότι εκπίπτουν ως παραγωγική δαπάνη μέχρι 6€/ημέρα ανά εργαζόμενο (Ν. 2336/95, Ν. 3296/04, Ν.3842/10 και Ν.4172/13 άρθρο 14)

Οι διατακτικές Ticket Restaurant® λειτουργούν αποδοτικά για μια εταιρεία που τα επιλέγει ως παροχή για τους εργαζομένους της καθώς:

 • Παρέχει χιλιάδες επιλογές καταστημάτων εστίασης ανά την Ελλάδα
 • Συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους
 • Αποτελεί σύμμαχο ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής εν ώρα εργασίας

 

Η χρηστικότητα των διατακτικών Ticket Restaurant® σε αριθμούς

Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν στην Ελλάδα, το 93% των εργαζομένων σε μια επιχείρηση ξοδεύει τουλάχιστον 3,5€ καθημερινά για σνακ και καφέ, ασχέτως αν έχει μαζί του φαγητό. 

Τα παραπάνω στοιχεία ενδυναμώνουν τη χρηστικότητα των Ticket Restaurant® για τους εργαζομένους μιας επιχείρησης, εφόσον τους ενισχύουν και τους στηρίζουν σε αυτό το πάγιο έξοδο, το οποίο μάλιστα συνδέεται με μία ζωτικής σημασίας ανάγκη, αυτή της καλής διατροφής. 

Διατακτικές Ticket Restaurant® - Ο σύμμαχος της υγιεινής διατροφής στον χώρο εργασίας

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας  μας οδηγούν τις περισσότερες φορές στην κατανάλωση πρόχειρου φαγητού εν ώρα εργασίας ή ακόμη και στο να παραλείψουμε εντελώς το μεσημεριανό μας γεύμα.

Οι διατακτικές Ticket Restaurant® αποτελούν την καλύτερη λύση σε αυτή την πραγματικότητα διότι:

 • Παρέχουν μια ευρεία γκάμα διατροφικών επιλογών με περισσότερα από 7.500 σημεία πανελλαδικά, με επιλογές όπως ελληνική ή ξένη κουζίνα, υγιεινά μενού, διαιτητικά γεύματα, καλύπτοντας έτσι όλες τις προτιμήσεις χωρίς περιορισμούς. Αυτό από τη μία διευκολύνει τους εργαζομένους να μην αμελούν το πολύ σημαντικό γεύμα του μεσημεριού ενισχύοντας έτσι και την αποδοτικότητά τους, ενώ από την άλλη, λόγω των πολλών γευστικών επιλογών, τους δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσουν κατάλληλα το μενού τους, ώστε να ακολουθούν έναν πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο διατροφής
 • Βελτιώνεται η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων εφόσον δεν επιβαρύνονται πλέον οικονομικά για αυτό το πάγιο έξοδο
 • Επωφελούνται από extra προσφορές από τα καταστήματα δικτύου εστίασης, τις οποίες παρέχουν σε τακτικά χρονικά διαστήματα και έτσι επωφελούνται ακόμα περισσότερο
 • Απολαμβάνουν τη δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης στα καταστήματα του δικτύου μέσα από τη νέα εφαρμογή MyEdenred
 • Ενημερωνονται κι έχουν πρόσβαση διαρκώς σε ένα δίκτυο με απεριοριστες γευστικές επιλογές
 

Πλεονεκτήματα για την συμβεβλημένη επιχείρηση/κατάστημα δικτύου

Η συνεργασία μιας επιχείρησης με τα Ticket Restaurant® αυτόματα την κάνει γνωστή σε χιλιάδες εταιρείες και εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές που χρησιμοποιούν τις διατακτικές.

Έτσι, η επιχείρηση που δέχεται τις διατακτικές Ticket Restaurant®:

 • Διευρύνει το πελατολόγιό της, διότι μέσα από αυτή την συνεργασία της δίνεται η ευκαιρία να έχει πρόσβαση σε χιλιάδες νέους χρήστες
 • Ενισχύει τον τζίρο της, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τόσο στην ίδια την επιχείρηση όσο και στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (π.χ. προμηθευτές κλπ.)
 • Απολαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ προβολή στα έντυπά μας, στην ιστοσελίδα μας, στα newsletters μας, καθώς και στη νέα εφαρμογή MyEdenred για iOS και Android συσκευές
 • Προσφέρει επιλέον υπηρεσίες και επιλογές στους πελάτες της, ενισχύοντας το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα

 

Είναι αξιοσημείωτο ότι, βάσει μελετών που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία, η ανάπτυξη των συστημάτων διατακτικών γεύματος, οδήγησε στη δημιουργία περισσότερων από 250.000 θέσεων εργασίας στο χώρο της εστίασης μέσα στην πάροδο των χρόνων.

Συμπερασματικά λοιπόν, μια επιχείρηση που συνεργάζεται και υιοθετεί την τακτική των διατακτικών Ticket Restaurant® ενισχύει τη δική της δυναμική ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει θετικά στο κοινωνικό σύνολο, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.  

 

Διαθέτετε επιχείρηση εστίασης;

Δείτε τι λένε οι συνεργάτες μας για τα οφέλη της συμμετοχής τους στο δίκτυο Ticket Restaurant®

Τα Ticket Restaurant® αποτελούν ιδανικό εργαλείο για να τονώσετε ακόμη περισσότερο την εικόνα του καταστήματος σας, να αυξήσετε το πελατολόγιό σας και να δώσετε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες σας.

Δίκτυο συμβεβλημένων καταστημάτων

Χιλιάδες καταστήματα, πιο κοντά σας από ποτέ!

Εντοπίστε εύκολα τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του δικτύου Ticket Restaurant®Ticket Compliments®Ticket Car® και ζήστε την απόλυτη εμπειρία MyEdenred!

Δείτε τα καταστήματα Δείτε τα καταστήματα Δείτε τα καταστήματα

Μαζί στην απόλαυση με Ticket Restaurant

MyEdenred

Η νέα εφαρμογή MyEdenred είναι γεγονός!

Χιλιάδες καταστήματα πιο κοντά σας από ποτέ

 • Επιλέξτε τη λύση που επιθυμείτε και βρείτε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου της Edenred.

  Επιλέξτε τη λύση που επιθυμείτε και βρείτε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου της Edenred.

 • Αναζητήστε βάσει περιοχής, είδους καταστήματος ή κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα

  Αναζητήστε βάσει περιοχής, είδους καταστήματος ή κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα.

 • Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που διαθέτει το αγαπημένο σας κατάστημα

  Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που διαθέτει το αγαπημένο σας κατάστημα.

 • Δείτε εύκολα όλες τις πρόσφατες αναζητήσεις σας αλλά και τα καταστήματα που έχετε ορίσει ως αγαπημένα

  Δείτε εύκολα όλες τις πρόσφατες αναζητήσεις σας αλλά και τα καταστήματα που έχετε ορίσει ως αγαπημένα.

 •  Αποκτήστε το στο Google Play
 •  Αποκτήστε το στο Google Play