ΕΛΛΑΔΑ

Βραβευθήκαμε εκ νέου για το εργασιακό μας περιβάλλον!

Τον τίτλο «Best Workplace 2018» απέσπασε για 4η χρονιά η εταιρεία μας, στην φετινή αξιολόγηση του Ινστιτούτου Great Place to Work® - τη μεγαλύτερη ετήσια αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, λάβαμε τη διάκριση Best Workplace 2018, διαγωνιζόμενοι για πρώτη φορά στην κατηγορία «εταιρείες της Ελλάδας με 50-250 εργαζόμενους». Η φετινή αυτή διάκριση πιστοποιεί ότι η προσπάθεια που γίνεται καθημερινά ώστε ο άνθρωπος να είναι στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας, είναι αποτελεσματική και αναγνωρίζεται.

Ο πήχης ανεβαίνει ολοένα και ψηλότερα και συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική μας πορεία με συνεχή επένδυση στο σημαντικότερο κεφάλαιο, το ανθρώπινο δυναμικό!

Ενέργειες που ξεχωρίζουν:

Ο Όμιλος Edenred έχει δημιουργήσει το concept του «Customer Inside», που είναι μια 360° προσέγγιση όλων των «stakeholders» που εμπλέκονται με τις δραστηριότητές του (πελάτες, δίκτυο, χρήστες), οι οποίοι με νέες ιδέες φροντίζουν το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών.

Με αφορμή το rebranding project, που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2017 σε επίπεδο ομίλου, διοργανώσαμε μια ολοήμερη εκδήλωση στα γραφεία μας, με στόχο τόσο τον εορτασμό της νέας αυτής εποχής, όσο και τη γνωριμία και τη σύνδεση των εργαζομένων με τη νέα εταιρική ταυτότητα. Η ημέρα περιλάμβανε υγιεινό πρωινό, στο πλαίσιο του προγράμματος «Be Healthy», διανομή branded giveaways και νέων business cards σε όλους τους εργαζομένους. Όλοι είχαν τη δυνατότητα να γράψουν τις δικές τους ευχές στο Social Wall που στήθηκε ειδικά για εκείνη τη μέρα, να φωτογραφηθούν με συναδέλφους και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους με hashtag το νέο tagline της εταιρείας #weconnectyouwin.

Κάποιες από τις παροχές μας:

Η εταιρεία παρέχει ομαδική ασφάλιση υγείας για όλους τους εργαζομένους και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, στο οποίο εντάσσονται όλοι οι εργαζόμενοι 6 μήνες μετά την πρόσληψή τους και, εφόσον το επιθυμούν, συμμετέχουν μηνιαία με ποσό που επιλέγουν. Ακόμη, από τις μόνιμες παροχές που δίνονται σε μηνιαία βάση, σε όλους τους εργαζομένους, δεν θα μπορούσε να λείπει η παροχή σίτισης Ticket Restaurant. Επιπροσθέτως, όλοι οι εργαζόμενοι επιβραβεύονται με κάρτες Ticket Compliments στο κλείσιμο της χρονιάς, με στόχο την ενίσχυση των ιδίων και των οικογενειών τους την περίοδο των εορτών, καθώς και την αναγνώριση της συμμετοχής τους στο ετήσιο αποτέλεσμα της εταιρείας.

Αναζήτηση των ιδεών βελτίωσης:

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Edea κάθε εργαζόμενος μπορεί να καταθέσει την ιδέα του, προκειμένου να βελτιωθεί κάποια συγκεκριμένη διαδικασία η οποία θα επηρεάσει την ποιότητα εργασίας. Η Διοίκηση της εταιρείας επεξεργάζεται και αξιολογεί κάθε ιδέα που έχει κατατεθεί, επιβραβεύει εκείνες που διακρίνονται και τις υλοποιεί. Οι εργαζόμενοι των οποίων οι ιδέες υλοποιούνται επιβραβεύονται με δωροεπιταγές.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

edenred_team_values-thumb-large-(1).jpg

  1. Αυτό που κάνει την εταιρεία μοναδική είναι το εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον της. Με το που θα μπεις σε αυτή την ομάδα, αμέσως αισθάνεσαι ότι γίνεσαι ένα με τα άτομά της και αυτό σου δίνει κίνητρο να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να πετύχει η ομάδα, άρα και εσύ. Υπάρχει πολύ έντονο το αίσθημα της συλλογικότητας και της ομαδικότητας.
  2. Καμία μέρα δεν είναι ίδια. Ασχολούμαστε συνεχώς με νέα πράγματα και αυτό κάνει την καθημερινότητα ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ.
  3. Τους ανθρώπους μέσα στην εταιρεία τούς νιώθεις οικογένειά σου!
  4. Σεβασμός στο άτομο, άμεση επαφή με τη διοίκηση, δικαίωμα λόγου για κάθε εργαζόμενο.
  5. Μετά από τόσα χρόνια, η δουλειά μου με ενθουσιάζει, μου δίνει και παίρνω εμπειρίες και χαρές!
  6. Είναι μια εταιρεία που σέβεται και εκτιμά τον εργαζόμενο, δίνει βαρύτητα στην άποψή του και το δείχνει με πράξεις.
  7. Ευχάριστο κλίμα ακόμα και στα δύσκολα!